Városlista
2024. február 24, szombat - Mátyás

Hírek

2023. Szeptember 25. 09:49, hétfő | Helyi
Forrás: Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Rendőrségi hírek

Rendőrségi hírek

Vasárnap délelőtt, röviddel háromnegyed tíz előtt egy helyi asszony közlekedett autóval a 6532-es számú úton Dombóvár, Gunaras fürdő irányából Dombóvár irányába.

Amikor a 6532-es számú út és a 61-es számú főút kereszteződéséhez ért, feltehetően rosszulléte miatt áttért a menetiránya szerinti bal oldalra. Ott fékezés nélkül áthajtott az útpadka szegélykövén, majd egy füves területen keresztül az útkereszteződésbe hajtott, ahol összeütközött, egy neki balról érkező teherautó jobb hátuljának.

A balesetben az autót vezető nő könnyebben megsérült. Mint kiderült, a sofőr a biztonsági övet nem rendeltetésszerűen használta, „megcsipeszelte”, ezért közigazgatási eljárás indult vele szemben.

Este negyed nyolc körüli időben egy férfi közlekedett autóval Dombóvár lakott területen kívül a 61-es főúton Tamási irányába. Haladása során a 84-es kilométerszelvényben, féktávolságon belül egy vadon élő állat ugrott elé. Hogy az ütközést elkerülje, előbb a jobb oldali árokba kormányozta a kocsit, onnan áttért a bal oldali árokba, ahol megállt. Személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

Vasárnap is történt egy anyagi káros baleset. Délután fél négy körüli időben egy férfi közlekedett autóval a 61-es számú főúton Tamási irányából Pincehely irányába. A 46-os kilométerszelvényhez érve egy jobbra ívelő kanyarban a kocsi megcsúszott, letért az útról, majd tetejére borult. A sofőr és utasa is használták a biztonsági övet, személyi sérülés nem történt.

Címkék: baleset, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 23. 14:00, péntek | Helyi

Véradások Tolna vármegyében február 26–március 3. között

Kérjük, mielőtt elindul vért adni, ellenőrizze a kiválasztott véradás helyszínét és időpontját a következő webcímek egyikén: www.ovsz.hu; www.voroskereszt.hu

2024. Február 23. 08:49, péntek | Helyi

Borverseny Gyulajon

Öt év kihagyás után az önkormányzat ismét megrendezte a gazdák borversenyét Gyulajon.

2024. Február 22. 16:28, csütörtök | Helyi

Idén két témában várja az alkotásokat a katasztrófavédelem

2024-ben a Katasztrófavédelem Központi Múzeumával közösen hirdet alkotói pályázatot a katasztrófavédelem Országos Tűzmegelőzési Bizottsága.

2024. Február 22. 09:05, csütörtök | Helyi

In memoriam dr. Dobszay Károly (1930- 2024)

A csikóstőttősi születésű Dr. Dobszay Károly 2024. február 1-jén 93 éves korában hunyt el Budapesten. 2024. február 15-én búcsúzott tőle családja és a Népi Írók Baráti Társaságának tagsága.