Városlista
2024. június 14, péntek - Vazul

Hírek

2023. Szeptember 25. 09:49, hétfő | Helyi
Forrás: Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Rendőrségi hírek

Rendőrségi hírek

Vasárnap délelőtt, röviddel háromnegyed tíz előtt egy helyi asszony közlekedett autóval a 6532-es számú úton Dombóvár, Gunaras fürdő irányából Dombóvár irányába.

Amikor a 6532-es számú út és a 61-es számú főút kereszteződéséhez ért, feltehetően rosszulléte miatt áttért a menetiránya szerinti bal oldalra. Ott fékezés nélkül áthajtott az útpadka szegélykövén, majd egy füves területen keresztül az útkereszteződésbe hajtott, ahol összeütközött, egy neki balról érkező teherautó jobb hátuljának.

A balesetben az autót vezető nő könnyebben megsérült. Mint kiderült, a sofőr a biztonsági övet nem rendeltetésszerűen használta, „megcsipeszelte”, ezért közigazgatási eljárás indult vele szemben.

Este negyed nyolc körüli időben egy férfi közlekedett autóval Dombóvár lakott területen kívül a 61-es főúton Tamási irányába. Haladása során a 84-es kilométerszelvényben, féktávolságon belül egy vadon élő állat ugrott elé. Hogy az ütközést elkerülje, előbb a jobb oldali árokba kormányozta a kocsit, onnan áttért a bal oldali árokba, ahol megállt. Személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

Vasárnap is történt egy anyagi káros baleset. Délután fél négy körüli időben egy férfi közlekedett autóval a 61-es számú főúton Tamási irányából Pincehely irányába. A 46-os kilométerszelvényhez érve egy jobbra ívelő kanyarban a kocsi megcsúszott, letért az útról, majd tetejére borult. A sofőr és utasa is használták a biztonsági övet, személyi sérülés nem történt.

Címkék: baleset, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 14. 09:07, péntek | Helyi

Változik a dombóvári gyermekorvosok rendelési ideje a nyári szünetben

Tájékoztatás a dombóvári gyermekorvosok rendelési idejéről 2024. június 17-től szeptember 10-ig.

2024. Június 14. 09:03, péntek | Helyi

Több baleset is történt Tolnában az esős időben

A napokban több olyan baleset is történt Tolnában, ahol a sofőr az esős időben nem az út- és látási viszonyoknak megfelelően választotta meg a sebességet.

2024. Június 12. 14:13, szerda | Helyi

Újabb elismerés a dombóvári Rozsusa-Bau Kft-nek

Dávid Roland, a Rozsusa-Bau Kft. ügyvezetője nyilatkozott az idei év történéseiről:

2024. Június 11. 10:34, kedd | Helyi

Funkcionális Fitnesz Nemzeti Junior Bajnokság Dombóváron

Funkcionális Fitnesz Nemzeti Junior Bajnokság rajtolt el a Z2-ben. Ismét egy rangos eseménynek adott otthont Dombóvár.