Városlista
2024. július 25, csütörtök - Kristóf, Jakab

Hírek

2012. Április 02. 14:27, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Örökre lesántulhat Gianni

Örökre lesántulhat Gianni

A műsorvezető-étteremtulajdonos immár ötödször fekszik kés alá.

Gianni Annoni hamarosan újra megműtteti bal térdét. A műsorvezető fiatal kora óta sportol, és az orvosi intelmek ellenére sem kíméli a lábát. A doktorok szerint akár örökre lesántulhat.

Az olasz-magyar hírességnél a problémák még 17 éves korában kezdődtek, amikor is focistaként egy esést követően levált a bal térdporc egy darabja. A sérülés ellenére folytatta az edzéseket, ám idővel már nem bírta a lába a terhelést, és 23 éves korától folyamatosan jöttek a műtétek, a sorban immár az ötödik. "Most azért műtenek, mert húsz éve élek egy alapfájdalommal a lábamban, amitől rosszul tartom magam, ennek az a következménye, hogy a jobb csípőm és a vállam is rendellenes terhelésnek van kitéve" - árulta el a Borsnak a műsorvezető.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.