Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2023. Február 23. 15:00, csütörtök | Helyi

Röplabda kupát rendeztek Dombóváron

Röplabda kupát rendeztek Dombóváron

A Dombóvári Amatőr Röplabda Egyesület rendezte meg február 18-án a XVI. Dombóvári Mix Röplabda Kupát.

Borúzs Gábor az egyesület elnöke elmondta: „ahogy az már a megnevezésből is kiderül, ez a torna igen nagy múltra tekint vissza, immáron 16. alkalommal rendeztük meg, így talán nem túlzás, ha egyesületünk hagyományai közé soroljuk. A verseny célja, hogy egy torna erejéig Dombóvárra vonzza a röplabdát szerető embereket kortól, nemtől és mondhatni városunktól való távolságtól függetlenül. A csapatok mix, azaz vegyes felállásban léptek pályára, ami azt jelenti, hogy minden csapatban egyidejűleg legalább 3 fő női játékosnak kellett játszania.”

A rendezvényen 13 csapat vett részt, összesen 93 fővel. A játékosok az ország több pontjáról érkeztek. A teljesség igénye nélkül, szerepelt kaposvári, pécsi, paksi, dunaföldvári, veszprémi, budapesti és természetesen dombóvári röplabdázó is.

A csapatok 3 csoportban kezdték meg a küzdelmeket, majd csoportmérkőzések után a csoport 1. és 2. helyezettjei, továbbá a két legjobb 3. helyezett továbbjutott a 8 csapatos rájátszásba, ők innentől kezdve egyenes kieséses szakaszban játszottak.

Azok a csapatok, akik a csoportkörből nem jutottak tovább, megküzdöttek az Elnöki Kupáért, egy 5 csapatos minibajnokság formájában. Ez további 4-4 mérkőzést jelentett az ide jutó csapatok számára. A nap folyamán a két pályán összesen 44 mérkőzésre került sor.

A XVI. Dombóvári Mix Röplabda Kupa végeredménye:
1. Kívülről csípte
2. Dunno
3. Limonádé
4. Nyerőmű
5. Dezertőrök
6. POTE
7. NoName
8. Tune Squad

Az Elnöki Kupa végeredménye:
1. Rosatom
2. Veszprém
3. Simonyi-Szöcske
4. Balaton Betyars
5. DARC

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:48, csütörtök | Helyi

Az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját tartották Dombóváron

A Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében rendezték meg az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját a Dombóvári Művelődési Házban.

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.