Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Május 05. 05:00, vasárnap | Belföld
Forrás: mno.hu

Rövidesen érkezik az HTC One kistestvére

Rövidesen érkezik az HTC One kistestvére

Az HTC M4 néven emlegetett készülék a tajvani gyártó sikertelefonjának külsejét örökli.

Nem várt siker az HTC One készüléke. A tajvani gyártó a megalkotásával mindent egy lapra tett fel, reménye szerint ez a termék az, amely visszafordíthatja az elmúlt évek során tapasztalható visszaesést. A felsőkategóriás telefon ugyanakkor sokak számára nem megfizethető, számukra az egyelőre M4 néven emlegetett készüléket szánja a gyártó.

A 4,3 hüvelykes, hd felbontású kijelzővel érkező telefonba kétmagos processzor, 2 gigabájt ram és 16 gigabájt beépített memória kerülhet. Az M4 vélhetően megörökli a One-ban már megismert 4 megapixeles felbontással dolgozó Ultrapixel kamerát, s az LTE és a 4.2-es Jelly Bean is a repertoár A várhatóan a második negyedévben piacra kerülő készülékről a PhoneArena készített el egy, a jelenlegi információk alapján összeállítható képet, amelyből kiderül, hogy az M4 bizony első látásra simán összetéveszthető lesz a nagyobbik testvérével.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk