Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Május 13. 14:35, szombat | Bulvár
Forrás: mti

Saját mobilos játékkal ünnepel a Péterfy Bori & Love Band - VIDEÓVAL

Saját mobilos játékkal ünnepel a Péterfy Bori & Love Band - VIDEÓVAL

A magyar popzene történetében először saját fejlesztésű, mobil telefonokra letölthető játék segítségével mutatja be új dalát a Péterfy Bori & Love Band, amely idén ünnepli tizedik születésnapját.

A zenekar ősszel a fővárosi Akvárium Klubban november 17-én tartja lemezbemutató, egyben jubileumi születésnapi koncertjét, de az új dalokat a megjelenésük sorrendjében folyamatosan lehet hallgatni, a Bori X elnevezésű ingyenes mobil alkalmazással - mondta Tövisházi Ambrus billentyűs, zeneszerző, az együttes vezetője.

Mint kifejtette, az Android és Apple telefonokra és tabletekre egyaránt letölthető applikáció interaktív videóklip és ügyességi játék egyben, amelyet a zenekar a BIG FISH fejlesztő céggel és az együttes állandó művészeti vezetőjével, Stark Attilával közösen talált ki. A jubileumi ünnepi játékban Péterfy Borit az új dalhoz tervezett elképzelt terekben kell végigvezetni, megóvni az ellenségektől, és közben kincseket és pontokat gyűjteni. A zenekar első idei új dala, a Tövisházi Ambrus és Hajós-Dévényi Kristóf által írt Föld hívja földet is a Bori X alkalmazáson keresztül hallható és játszható végig először.

Tövisházi Ambrus elmondta, hogy a családi szórakoztató tartalmakat kínáló ONCE Digital Arts kiadásában megjelenő játékban 30 ezer pontot összegyűjtő játékosoknak ajándékot ad a zenekar: egyszeri lehetőséget kapnak a Péterfy Bori & Love Band valamennyi eddigi stúdióalbumának letöltésére, a legszerencsésebb tíz versenyző pedig páros koncertjegyet nyerhet a novemberi lemezbemutatóra.

A Péterfy Bori & Love Band 2007-ben alakult, alapvetően a megszűnt Amorf Ördögök tagjaiból. Az együttesben Péterfy Bori és Tövisházi Ambrus mellett Drapos Gergely basszusgitáros, Pápai István ütőhangszeres, Nagy István gitáros-énekes, valamint Gáspár Gergely dobos szerepel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára