Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2014. Szeptember 10. 07:24, szerda | Bulvár
Forrás: Lenger

Schumacher elhagyhatta a kórházat – otthon gyógyul tovább

Schumacher elhagyhatta a kórházat – otthon gyógyul tovább

Michael Schumacher menedzsere, Sabine Kehm megerősítette, a hétszeres világbajnokot hazaszállította családja svájci otthonába. Az F1 legenda 254 nap után térhetett haza.

A hazaszállítást Schumacher állapota tette lehetővé, de ezzel együtt a rekorder pilóta menedzsere elmondta, hogy ugyan előrelépés történt állapotában az elmúlt hetekben és hónapokban, de nem szabad azt feltételezni, hogy ez ugrásszerű. Sabine Kehm közleményében hozzátette, még mindig hosszú és nehéz út áll Schumacher előtt.

A hétszeres világbajnok tavaly decemberben szenvedett súlyos fejsérüléssel járó síbalesetet, mely után júniusig a grenoble-i kórházban kezelték, nyáron pedig átszállították Svájcba, Lausanne egyetemi kórházába. Mostantól azonban otthonában folyhat tovább a gyógykezelés.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.