Városlista
2021. szeptember 27, hétfő - Adalbert

Hírek

2020. Augusztus 28. 14:20, péntek | Helyi
Forrás: Dombóvár Város Önkormányzata

Shotokan Liga központi edzőtábor Velencén

Shotokan Liga központi edzőtábor Velencén

Augusztus közepén a Dombóvári Karatesuli tizenhét fővel vett részt a központi edzőtáborban Velencén.

A fárasztó, de jó hangulatú edzések az övfokozatoknak megfelelő bontásban történtek, illetve mindenkinek volt lehetősége eldönteni, hogy a WKF vagy pedig az ippon shobu rendszerű foglalkozásokon vesz részt.
A hat nap programját Shihan Juhász Ferenc – a Magyar Karate Szakszövetség alelnöke – állította össze, de a tréningeken kívül volt még Shihan Kozma Erzsébet irányításával edzői, míg Sensei Falusi Márton vezetésével wkf bírói továbbképzés is.

A tábor utolsó edzésére a korábbi hagyományokat folytatva a Velencei tó partján, illetve vízében került sor, mely biztosan maradandó élményt fog jelenteni minden résztvevő számára. Külön öröm volt még számunkra, hogy az edzőtáborban megtartott övvizsgán Vercz Attila sikeresen szerepelt és szerzett első Dan övfokozatot - számolt be Szabó Csaba, a szervezet vezetője.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 27. 11:32, hétfő | Helyi

Tóth Lili Annát köszöntötte Dombóvár

Mándi Imre, Buzánszky Jenő, Rózsa Norbert és Szabó Tünde után 2021-ben két új olimpikont ünnepelhet városunk.

2021. Szeptember 25. 09:00, szombat | Helyi

Dombóvári agrár- és vállalkozói fórum

A NEZ Cégcsoport a Dombóvári Vállalkozói Egyesülettel közösen tartott agrár- és vállalkozói fórumot Dombóváron. A szakmai délelőttre több mint 100 résztvevő érkezett.

2021. Szeptember 24. 15:00, péntek | Helyi

Ugi mama varázsakadémiája

Szeptember 22-én az Autómentes nap keretében egy igazán vicces és interaktív előadással készült a művelődési ház az ovisoknak és kisiskolásoknak.

2021. Szeptember 23. 13:18, csütörtök | Helyi

„Maradj egészséges, közlekedj fenntarthatóan!”

Az idei évben az Autómentes Nap keretében rendezte meg Dombóvár Város Önkormányzata és a Dombóvári Sportszövetség a Sport napját Dombóváron, így kapcsolódva az ez évi szlogenhez: „Maradj egészséges, közlekedj fenntarthatóan!”