Városlista
2021. április 11, vasárnap - Zsolt, Leó

Hírek

2011. Augusztus 24. 14:25, szerda | Belföld
Forrás: HírTV

Sikeres leszállás vészhelyzetben

Sikeres leszállás vészhelyzetben

Két vadászgéppel vettünk részt egy légiharc-kiképzésen, amikor vészjelzést kaptam, hogy a hajtóművel baj van. Azonnal befejeztük a gyakorlatot, és változtatott manőverrel a kecskeméti bázis felé fordultunk.

Fogalmazott a Magyar Nemzetnek adott interjújában Molnár Tibor őrnagy, aki nemrég vészhelyzetből mentett meg egy Gripent.

 

Szerinte a svéd vadászgép vezérlő rendszerét dicséri, hogy ilyenkor még működik, de korlátozott formában, ami a leszálláshoz elég. Ha ez nem így lett volna, magára kellett volna hagynia a „Griffet.” Társa végig mellette repülve figyelte a külső jeleket, hogy azonnal tájékoztathassa, ha valami rendkívüli történne. Molnár Tibor őrnagy a sikeres leszállást követően a honvédelmi miniszter által adományozható legmagasabb kitüntetést, a Hazáért kitüntető címet kapta meg Hende Csabától – olvasható a Magyar Nemzet szerdai számában, melyből további részleteket is megtudhat. (rá)

Címkék: vadászgép

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 11. 09:12, vasárnap | Belföld

Meghalt 206 beteg, 6296-tal nőtt a fertőzöttek száma

Meghalt 206, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 6296 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést - közölte a koronavirus.gov.hu vasárnap,

2021. Április 11. 08:44, vasárnap | Belföld

Háromszáz millió forintnyi illegális gyógyszerrel bukott le - VIDEÓ

Mintegy 300 millió forint értékben foglaltak le tisztázatlan eredetű gyógyszerkészítményeket az újbudai nyomozók, egy férfit elfogtak.

2021. Április 11. 07:28, vasárnap | Belföld

Halálos motorbaleset történt Kazincbarcikán

Kórházi ellátása közben halt meg az a férfi, aki motorozás közben egy oszlopnak ütközött Kazincbarcikán.

2021. Április 11. 07:00, vasárnap | Belföld

Ezúttal a Windows-felhasználókat célozzák a kiberbűnözők

A csomagküldő szolgálatok nevében megküldött SMS-adathalász kampányt követően ezúttal a Magyar Posta nevében küldenek adathalász e-maileket – hívta fel a figyelmet erre a rendőrség.