Városlista
2022. június 30, csütörtök - Pál

Hírek

2012. Május 27. 07:17, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Sírva mondta ki a boldogító igent Balogh Edina

Sírva mondta ki a boldogító igent Balogh Edina

Igazi filmbeillő esküvője van Balogh Edinának. A nagy napon sok ismerős arcot láthattunk a tömegben.

Fél Esztergom kivonult a bazilika elé, hogy láthassák a Barátok Közt sztár esküvőjét. A felhajtás még nagyobb volt, mint amire a pár számított, Edina rajongói mind a az utcán várakoztak, majd a bazilikában fotózta az ifjú párt.

Edina nem tűnt izgatottnak, amikor megérkezett a lovaskocsival, de amikor már az oltár elé állt párjával, Som Krisztiánnal, már kicsit feszültnek látszott. Pedig semmi oka nem volt arra, hogy aggódjon, minden úgy ment, ahogyan megálmodta. Edina legnagyobb félelme sem vált valóra, ahogy a Story magazinnak elárulta: attól tart a legjobban, hogy lekési a saját esküvőjét, erről többször is voltak rémálmai.

A vendégek között volt a sorozat többi sztárja is, a Barátok Közt rajongók legnagyobb örömére. "Kezdetektől nézem a sorozatot, el sem hiszem, hogy majdnem mindenkiről van saját képem!" - lelkesedett az egyik rajongó, aki órákkal az esküvő előtt kiment a bazilikához, hogy jó helyről tudjon fotózni.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.

2022. Június 22. 10:07, szerda | Bulvár

Guy Ritchie játékfilmet rendez a Herkules című rajzfilmből

Az 1997-ben bemutatott Herkules című rajzfilmből rendez játékfilmet Guy Ritchie, aki pár éve az Aladdin filmváltozatát is elkészítette.