Városlista
2022. június 25, szombat - Vilmos

Hírek

2012. Február 27. 14:23, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Sokan támadják Attilát

Sokan támadják Attilát

Alig hirdettek eredményt a Való Világ végén, máris hallani lehetett olyan véleményeket: Attila csalással nyert. Miért kell elvenni a győztes örömét?

Bunda! - ezt skandálták néhányan, amikor kiderült, hogy Attila nyerte a játékot. Egyesek a gazdag és ismert barátokra fogták a győzelmet, mások szerint az összeférhetetlen srác biztosan beígért százalékot a nyereményből azoknak, akik sms-eket küldtek rá.

A spekuláció egészen odáig ment, hogy állítólag csak pár különböző telefonszámról érkeztek a szavazatok, pedig erről semmilyen információ nem volt. De miért akarják elrontani Attila örömét? Talán Csaba rajongói nem tudtak beletörődni, hogy nem a kedvencük nyert? Vagy azok, akiket irritált Attila taktikázása? Korábban ugyanezen ment keresztül Csaba és Eszter is. Őket is megvádolták azzal: csakis azért mehettek vissza anno egy-egy párbajról, mert megfizették a győzelmet. Csaba gazdag rokonairól hallhattunk, Eszter állítólag Ördög Nóra pártfogoltja volt.

Attila azonban nem törődik az ilyen pletykákkal, talán majd később reagál ezekre, ha akar. Most csak élvezni akarja, hogy öt és fél hónap után megnyerte a fődíjat.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.

2022. Június 22. 10:07, szerda | Bulvár

Guy Ritchie játékfilmet rendez a Herkules című rajzfilmből

Az 1997-ben bemutatott Herkules című rajzfilmből rendez játékfilmet Guy Ritchie, aki pár éve az Aladdin filmváltozatát is elkészítette.

2022. Június 21. 08:00, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40 éves lett

Negyvenedik születésnapját ünnepli kedden Vilmos, Cambridge hercege, Károly brit trónörökös és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia.