Városlista
2024. május 26, vasárnap - Fülöp

Hírek

2011. Október 31. 07:53, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP

Somáék oda-vissza csalták egymást

Somáék oda-vissza csalták egymást

Anya, feleség, és szexet élvező dögös nőként jellemzi magát Soma Mamagésa, aki több mint hét év együttélés után ment feleségül Lőrinc György zenészhez. Húsz éve házasok, de közös életükben voltak bizony hullámvölgyek.

- Az első durranás az volt, amikor tíz év után kivettem egy lakást, ahová a gyerekek is csak ritkán jöhettek, Gyuri pedig csak ha bejelentkezett. Éreztem, megfulladok, ha nem élhetek heti egy-két napot a saját ritmusomban. Én voltam aránytalanul többet a gyerekekkel, neki mindig volt saját stúdiója, ahová elvonult. Tudta, ha ebbe nem megy bele, én, a szabadlelkű vadkanca, kiszállok a házasságból - meséli Soma, majd így folytatja a Vasárnap Reggelnek adott interjúban:

- Volt más hullámvölgy is köztünk - mindkét részről megspékelve szeretővel. Amikor ezt visszaadtam, tudtam pontosan, hogy az nekem kijárt. Fájdalmas volt, de egy idő után éreztem, most már nem vagyok adós. Az, hogy kiegyenlítettük a számláinkat, más minőségbe emelte a kapcsolatunkat. Most jobb, mint valaha.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:08, szombat | Bulvár

Tökmag sorbet lett az év fagylaltja

Idén a balatonfüredi Kis Bergmann Cukrászda Tökmag sorbet pirosbogyós gyümölcsökkel elnevezésű alkotása lett az év fagylaltja - közölte a Magyar Cukrász Ipartestület pénteken az MTI-vel.

2024. Május 24. 13:18, péntek | Bulvár

Elpusztult a világ leghíresebb mémkutyája, Kaboszu

Tizennyolc éves korában elpusztult Kaboszu, az a siba inu fajtájú kutya, aki a népszerű doge-mémet és a hasonló nevű kriptovalutát is inspirálta - jelentette a Sky News hírportál pénteken.

2024. Május 23. 15:24, csütörtök | Bulvár

A világ biztosítói 6200 milliárd eurós díjbevételt értek el tavaly

A világ biztosítói 6200 milliárd eurós díjbevételt értek el tavaly, ami az elmúlt három év alatt 21,5 százalékos növekedés - közölte az Allianz biztosító legfrissebb globális jelentése az MTI-vel csütörtökön.

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.