Városlista
2022. augusztus 16, kedd - Ábrahám

Hírek

2011. Augusztus 06. 07:29, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

Sopronnál fülelték le

Sopronnál fülelték le

Másfél millió forint értékű csempészcigarettát találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai a napokban a soproni határátkelőhelyen, amikor egy kilépő kisteherautót ellenőriztek.

A soproni határátkelőhely előtti útszakaszon tartottak ellenőrzést a NAV munkatársai a napokban. Egy magyar rendszámú kisteherautó ellenőrzése során 285 karton ukrán zárjegyes csempészcigarettát találtak a raktér alatt, egy házilag kialakított rejtekhelyen. A több mint másfél millió forint értékű csempészárut és a járművet a pénzügyőrök lefoglalták, a sofőr ellen eljárást indítottak. (lm)

HavariaPress

Címkék: csempész

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 15. 15:01, hétfő | Kék hírek

Elfogták az FTC-Slovan meccsen rakétázó szlovák szurkolót

A ferencvárosi nyomozók azonosították és kihallgatták a júliusi FTC-Slovan futballmeccsen életveszélyes módon rakétázó szlovák szurkolót - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2022. Augusztus 15. 11:01, hétfő | Kék hírek

Csaknem 1900 határsértővel szemben intézkedtek a hétvégén

Péntektől vasárnapig 1878 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

2022. Augusztus 14. 18:14, vasárnap | Kék hírek

Egy titkos jeladó buktatta le a betörőket

A technika, a tulajdonos és az újbudai rendőrök együttműködésének köszönhetően nem sokáig örülhetett zsákmányának a két férfi, akik egy építési telekre törtek be a fővárosban a minap.

2022. Augusztus 14. 13:05, vasárnap | Kék hírek

Motor a barlangban, légpuska az ágyneműtartóban, elkapták a tolvajt

Ceredi ingatlanba tört be a 19 éves férfi, akit a salgótarjáni rendőrök elfogtak a minap.