Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2017. Május 21. 09:35, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu

Szabadnapos rendőrök fogták el a nőket bántalmazó 15 éves rablót

Szabadnapos rendőrök fogták el a nőket bántalmazó 15 éves rablót

A Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársai tartóztatták fel azt a 15 éves rablót Kalocsán, aki lopni próbált, majd két nőket bántalmazott meneküléskor.

A Kalocsai Rendőrkapitányság nyomozást indított rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 15 éves kalocsai lakos ellen. A fiú a gyanú szerint május 20-án 12 óra 30 perc körül az egyik kalocsai üzletben egy rövidnadrágot és egy pólót a ruházata alá rejtett, majd fizetés nélkül akart távozni. Az áruvédelmi kapu bejelzett, ezért az üzlet vezetője, valamint az egyik eladó kérte, hogy adja át a termékeket. A fiú megütötte, valamint meglökte az előtte álló nőket, majd az ajtón kiszaladt. A fiatalt az utcában a Készenléti Rendőrség szolgálaton kívüli munkatársai tartóztatták fel, majd a járőrszolgálat kiérkezéséig visszatartották. A gyanúsított az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.