Városlista
2019. június 26, szerda - János

Hírek

2019. Május 22. 08:03, szerda | Helyi
Forrás: Dombóvári Belvárosi Általános Iskola

Szabó Zalán Máté Tolna megye legjobbjaként jutott az országos döntőbe

Szabó Zalán Máté Tolna megye legjobbjaként jutott az országos döntőbe

A XXIX. Öveges József Kárpát-medencei Fizikaverseny megyei döntőjén Szabó Zalán Máté (8.a) képviselte a Dombóvári Belvárosi Általános Iskolát.

Az összetett számolási és tesztfeladatok megoldása mellett a fizika történeti kérdésekben is jeleskedett a belvárosis diák. Általános iskolai kategóriában 188 versenyzőből 36-an vehetnek részt az országos megmérettetésen.

Zalán kiváló eredményével az országos listán az első öt között, a megyéből pedig a legjobbként jutott be a május 24-től 26-ig Győrben megrendezésre kerülő döntőbe.

Felkészítő tanára: Embersitsné Bóta Éva

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 26. 16:00, szerda | Helyi

Újabb járdaszakasz újult meg

A város vezetői oklevéllel köszöntötték Kővári Tamást abból az alkalomból, hogy az önkormányzat támogatásával felújította a tulajdonában lévő újdombóvári ingatlan előtti járdát.

2019. Június 26. 14:09, szerda | Helyi

Önkormányzat 2019 - Csikóstőttős polgármestere a Fidesz dombóvári polgármesterjelöltje

Pintér Szilárd, Csikóstőttős független polgármestere lesz a Fidesz polgármesterjelöltje Dombóváron az őszi önkormányzati választáson - jelentette be a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára Dombóváron.

2019. Június 26. 14:05, szerda | Helyi

Hollandiában győzöt a volt dombóvári atléta

A hollandiai Nijmegenben június 15-én rendezték meg a „A jövő atlétikai generációja” elnevezésű nemzetközi versenyt, melyen egy olyan futó is rajthoz állt, aki Dombóváron ismerkedett meg a sportággal.

2019. Június 26. 08:36, szerda | Helyi

A somogyi megyeszékhelyen edzősködik tovább Szőke Balázs

A Kaposvári KK férficsapatánál egy olyan dombóvári trénerrel bővül az edzői stáb, aki játékosként korábban már „letette a névjegyét” a somogyi megyeszékhely klubjánál.