Városlista
2019. december 14, szombat - Szilárda

Hírek

2011. Január 23. 00:09, vasárnap | Helyi

Szalagtűzés, táncbemutatók és buli az Ipariban

Szalagtűzés, táncbemutatók és buli az Ipariban

A helyi középiskolák közül – tavalyhoz hasonlóan – idén is az 516. sz. Ipari Szakképző Iskola és Kollégium nyitotta meg az idei dombóvári szalagtűző-szezont.

Január 21-én este, a végzősök bevonulása után először Urbánné Patkás Márta igazgató mondott köszöntőt. Őt Kerényi Zsolt alpolgármester követte, aki rövid beszédének végén arra kérte az osztályfőnököket, hogy tűzzék fel az „516. ISZI 2011” feliratú szalagokat a végzősök ruhájára. Mindezt persze intenzív fotózás és videózás közepette tették. Ezután diákok és tanáraik táncos produkciói, illetve egy aerobik-bemutató következett. Az esemény – a szokásokhoz híven – végül szalagtűző bálba torkollott.

Szóval igazából le sem írható az esemény hangulata, úgyhogy inkább mindenki figyelmébe ajánljuk képgalériánkat, amely a Szórakozó negyedből nyílik, vagy közvetlenül ide klikkelve:

Képek

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 13. 13:33, péntek | Helyi

Könyvadomány a Bibliotékának...

A Földi István Könyvtár és a Fekete István Kulturális Egyesület 1996 óta partneri kapcsolatokat ápol.

2019. December 13. 10:16, péntek | Helyi

OviZsaru Gyulajon

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Galló József Általános Iskola és Magoncka Óvodájában jártak a Dombóvári Rendőrkapitányság munkatársai.

2019. December 12. 08:31, csütörtök | Helyi

Mikulás balettcipőben

Minden év december 6-án érkezik meg a Mikulás a gyermekekhez. Most is nagy izgalommal várták iskolásaink az érkezését.

2019. December 11. 16:07, szerda | Helyi

Belügyminiszteri elismerést kapott Tóth Szilvia

Hosszú időn át végzett kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként kapott belügyminiszteri elismerést Tóth Szilvia rendőr főtörzszászlós, a Dombóvári Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója.