Városlista
2020. július 15, szerda - Henrik

Hírek

2020. Április 25. 17:05, szombat | Kék hírek
Forrás: infovárosok

Szándékosan befékezett a busz előtt, baleset lett belőle - VIDEÓ

Szándékosan befékezett a busz előtt, baleset lett belőle - VIDEÓ

A balesethez a hirtelen felháborodás vezetett. A vétkes sofőr kétszer is ok nélkül fékezett le hirtelen egy busz előtt, az ütközést követően pedig az adatai megadása nélkül hagyta el a helyszínt.

A rendőrségen a BKV egyik baleseti helyszínelője tett bejelentést hétfőn, hogy a 110-es autóbusz az Erzsébet hídon, Buda felé haladva egy személyautóval összeütközött, mert az a busz elé vágott – írta a police.hu.

A rendőrök szemlét tartottak és meghallgatták a buszvezetőt is, aki elmondta, hogy egy sávváltást követően a személyautó megelőzte a buszt, majd előtte kétszer is hirtelen lefékezett. A buszsofőr a második alkalommal már nem tudta elkerülni a balesetet, és az autónak ütközött.

Az incidenst követően mindkét jármű megállt, szóváltás is kialakult a két sofőr között, majd a férfi az autóval személyi adatainak megadása nélkül elhajtott.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság közlekedési rendőrei a balesetet okozó férfit azonosították, és lakcímén, illetve tartózkodási helyén is keresni kezdték a gyanúsítottat, aki ennek hatására a rendőrségre önként bement.

A BRFK Közlekedésrendészeti Főosztályán az autó sofőrjét közúti veszélyeztetés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte.

Címkék: baleset, budapest, rendőr

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 15. 07:09, szerda | Kék hírek

Kettős emberölés után ismét gyilkolt egy zalaegerszegi férfi

Élettársának különös kegyetlenséggel végrehajtott megöléséért - mint erőszakos, többszörös visszaesőt - tényleges életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélt a Zalaegerszegi Törvényszék kedden első fokon egy férfit,

2020. Július 14. 14:09, kedd | Kék hírek

Hamis bútorokat foglalt le a NAV egy Pest megyei családi háznál

Több mint négymillió forint értékben foglaltak le hamis bútorokat a pénzügyőrök egy Pest megyei családi házban. Az ügyben iparjogvédelmi jogok megsértése miatt indult eljárás

2020. Július 14. 11:16, kedd | Kék hírek

Vádat emeltek négy férfi ellen, akik elrabolták két kollégájukat

Az ügyészség emberrablás bűntette, súlyos testi sértés bűntett kísérlete és zaklatás vétsége miatt nyújtott be vádiratot négy férfi ellen, akik elrabolták két kollégájukat - közölte a Pest Megyei Főügyészség kedden.

2020. Július 13. 08:02, hétfő | Kék hírek

Életet mentettek a kisvárdai rendőrök

A nőt saját udvarán találták eszméletlen állapotban.