Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. Április 14. 15:11, kedd | Bulvár
Forrás: (x)

Szebeni István: A legfontosabb emberi érték az egészségünk!

Szebeni István: A legfontosabb emberi érték az egészségünk!

A kialakult járványügyi helyzetben az ismert embereknek felelős véleményvezérként kell közreműködniük, hiszen számtalan követőjüknek jó példát tudnak mutatni és az ő „szájukból” hallva könnyebb elhinni az üzenetet.

Szebeni István az egyik legaktívabb Facebook oldallal rendelkező műsorvezető igyekszik mindig felelősséggel kommunikálni. Legtöbb posztjával százezreket ér el. Szeretik a stílusát, példamutatását, hozzáállását.

Persze ő sem tud elmenni a járvány mellett, mint ahogy senki sem az országban. Mindenki próbál a maga módján ötleteket, praktikákat megosztani arról, hogy őrzi vagy éppen őrizheti meg az egészségét.

„Főleg most ügyelünk rá, amennyire csak lehet.

Óvjuk hát, de kérhetünk ehhez segítséget is. Olyantól, akinek a biztonságunk az első legyen munka közben vagy éppen otthon!” – olvasható a műsorvezető egyik posztjában.

Mikor régi, normál életéről kérdeztük elmesélte István, hogy imád barkácsolni és szabadidejében szívesen tesz-vesz a kert körül. Most, hogy itt a tavasz a karanténban is foglalatoskodik, viszont akkor sem feledkezik meg az egészsége védelméről. Bár kertjében nem használ szájmaszkot, de egyéb munkavédelmi felszereléseket már beszerzett évekkel ezelőtt a www.k3s.hu oldaláról, ahol mindent egy helyen megtalált, amire szüksége volt az egészsége megóvásában.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára