Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2015. Március 24. 17:55, kedd | Bulvár
Forrás: Fénypont Média

Szebeni István: „Igen, édesapa leszek!”

Szebeni István: „Igen, édesapa leszek!”

Néhány éve az Aktív műsorvezetőjeként lányok százai rajongtak érte. Szebeni István ma már hűséges férj és első gyermeke születését váró izgatott kispapa.

Feleségével, Anitával 2012-ben tartották nem mindennapi esküvőjüket Kaliforniában, ahol egy magyar, református püspök adta össze őket.

Szebeni István: „Igen, édesapa leszek!”

„Sosem vágytunk nagy esküvőre, sokkal inkább egy szinte ad hoc jellegű szertartásra. –meséli István – mivel imádunk utazgatni, úgy döntöttünk, hogy a nagy lakodalmas hacacáré helyett las vegasi jellegű esküvőt tartunk. Egyik nap megvolt a polgári, míg másnap egy piciny magyar templomban az egyházi szertartás. A polgárin ketten voltunk, az egyházin pedig néhány amerikai magyar hívő előtt mondtuk ki az igent. Persze fotó és videó is készült, mert a magyarok ebben segítettek nekünk.”

A házaspár csodálatos nászútja után Dunakeszire költözött, ahol megkezdte közös életét, melybe május elején érkezik első gyermekük.

„Nagyon megörültem, amikor Anita bejelentette, hogy gyermeket vár, bár első kérdésem az volt, hogy biztos? Jött a második, majd a harmadik és végül a negyedik teszt és orvosi vizsgálat erősített meg abban, hogy igen, édesapa leszek.” – mondja büszkén Szebeni.

István az örömhír mellett azonnal kétségbe is esett. Benne is felmerült a kérdés, hogy vajon tudni fogja-e hogyan kell egy kisbabával bánni? Mennyire lesz más az ő kis megszokott életük?

Most a szülés előtt két hónappal a kispapa már belejött a babavárásba, világért sem hagyná ki a kötelező vizsgálatokat, amikor, ahogy ő mondja, láthatja a kisfiát anyukája pocakjában.

Anita május 9-re várja Patrikot, akinek édesapja még kacérkodik a gondolattal, hogy benn legyen-e a szülőszobán vagy kinn a folyosón izgulja végig gyermeke világra jöttét.
„Ha már a második gyermekünket várnánk, biztosan rávágnám, hogy igen, benn leszek, de most még nem tudom hogyan lesz” – tépelődik a műsorvezető.

Istvánék igyekeznek időben gondoskodni gyermekük egészségéről. Patrik születésekor levetetik a baba őssejtjeit és biobankban helyeztetik el, ahol a legnagyobb biztonságban tárolják majd.

Szebeni István: „Igen, édesapa leszek!”

A nagy pillanat előtt a házaspár tisztában van azzal, hogy már nem tölthetnek nyugodtan, kettesben sok időt, ezért a hétvégén Gyulára utaztak, ahol néhány csodás napot pihentek nagy nyugalomban, utoljára kettesben.

„Az Elizabeth Hotel legnagyobb lakosztályát foglaltam le, mintha legalább egy tucat gyerekkel érkeztünk volt- meséli István- Anita viccesen meg is jegyezte, hogy még csak 2 és felen vagyunk, így még kergetőzhettünk is volna a nagy lakosztályban. Én azonnal beleszerettem a várra néző panorámába, órákig bambultam ki az ablakon.”
Anita egyetlen dolgot sajnált gyulai tartózkodásuk során, hogy nem merészkedhetett be a medencébe.

„Tudom, nem tiltják, de én 7 hónapos terhesen a nyugalmat árasztó só szobát választottam a nagy medencés lubickolás helyett, – fűzi hozzá a gyönyörű kismama - és egy finom tea illetve gyümölcstál mellett pihentem a medence partján, amíg Pisti egyik szenvedélyének, az úszásnak hódolt.”

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára