Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. Október 26. 17:08, csütörtök | Belföld
Forrás: mti

Szeles, többször esős lesz az utolsó októberi hétvége

Szeles, többször esős lesz az utolsó októberi hétvége

Az utolsó októberi hétvégén is egyre kevesebb helyen várhatók 15 fok körüli maximumok, ráadásul többfelé erős, néhol viharos lesz a szél, s többször várható eső is

- derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálatnak csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

Pénteken eleinte északon helyenként, majd a déli óráktól egyre többfelé alakul ki eső, zápor, a Dunántúlon néhol zivatar is lehet. Emellett többfelé megerősödik, a Dunántúlon és a középső országrészben helyenként viharossá fokozódik a szél is. A legalacsonyabb hőmérséklet 5-11, a legmagasabb hőmérséklet általában 13-19 fok között valószínű, de az északkeleti határvidéken kissé hidegebb is lehet.

Szombaton is sokfelé erős, helyenként viharos lesz a szél, de csak elszórtan várható eső és hosszabb-rövidebb időszakokra a nap is kisüt. A minimumhőmérséklet általában 3-8 fok között alakul, de a szélvédett helyeken kissé hidegebb lehet. Napközben 10-15 fokig melegszik a levegő.

Vasárnap ismét sokfelé várható eső, zápor és délutántól nagy területen viharossá fokozódik a szél. A leghidegebb órákban 4-9 fok lehet. A nappali maximumok többnyire 9-14 fok között alakulnak, délnyugaton lehet egy-két fokkal melegebb - olvasható az előrejelzésben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.