Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Szeptember 25. 10:34, kedd | PR
Forrás: Arrabona Média

Szemüvegkeret, amely stílusossá teszi az őszi kollekciót

Szemüvegkeret, amely stílusossá teszi az őszi kollekciót

A stílus egy személyre jellemző, egyedi, apró dolgok összességét jelenti. Mindazt, amit valaki magáról gondol, és mindazt, amit viselkedésével, öltözködésével és kiegészítőivel közvetít a világ felé.

Egyéniségünk vagy hangulatunk kifejezéséhez sokszor már egy-egy jél megválasztott darab is elegendő. Egy bohókás vagy egy klasszikusan-elegáns szemüvegkeret például teljesen új jelleget tud adni az unalmas őszi barnás-feketés kollekciónak.

Ha a nagyobb márkák kedvelői közé tartozunk és szeretjük a játékos kreativitást, ugyanakkor a magas minőség is alapvető követelmény számunkra, a tökéletes választás a TOM FORD kollekció egyik, egyéniségünkhöz illő darabja lehet. Tom Ford neve az egész divatvilág számára ismerősen cseng, hisz ő napjaink egyik legsikeresebb és legegyedibb tervezője. Szakmai karrierjének legjelentősebb lépcsőfokát az jelentette, amikor 2004-ben a Gucci és Yves Saint Laurent divatház kreatív igazgatója lett, de tevekénysége az elmúlt években több divatház életében is nagy változást hozott. Fordot provokatív részletekkel tarkított ikonikus formavilága teszi igazán sajátossá és kedveltté. Az ismert amerikai divattervező forradalmi, szokatlan ötleteivel újra értelmezte a luxusmárka fogalmát és mára neve stabil és jelentős értéket képvisel a brandek piacán.

Exkluzív szemüvegkeret kollekcióját egyedülállóan magas minőség jellemzi. A kívánt színvonal elérésének érdekében minden egyes darabot kézzel készítenek és a legjobb alapanyagok felhasználásával. A szemüvegkeret kollekció mindenki számára tartogat egy pont neki valót, egy olyan darabot, amely igazán passzol az egyéniségéhez.

A keretek nagyon változatos stílusúak, vannak az ötvenes és a hetvenes évek hangulatának sajátos keveredését idéző óriási és szögletes formák, találunk vintaget, de a macskaszem-pillangó keretek sem hiányoznak. Ha nőként szeretnénk feldobni a ruhatárunkat egy élénk színű szemüvegkerettel, akkor a Tom Ford - 5513 szemüvegkeret az ideális választás. Hogy a férfiakat se hagyjuk ki a dologból, számukra a Tom Ford - 5398 szemüvegkeretet ajánljuk, ami igazán elegáns megjelenést biztosít.

Aki a klasszikus formákat, és a minimalista stílusú modelleket kedveli, annak is el fogja nyerni a tetszését ez a kollekció. Az ultra magas minőségű alapanyagok és a sík lencseformák jellemzik a kereteket, valamint a frontrészen elhelyezkedő T minta a márka védjegyeként az összes darabon megtalálható.

Az exkluzív TOM FORD szemüvegkeret kollekció modelljei közül a budapesti Style Optikában válogathat, a nagy szakértelemmel rendelkező, ügyfélközpontú munkatársak nem csupán az Ön stílusához leginkább illő keret megtalálásában segítenek, hanem igény szerint a szemüveglencsével kapcsolatban is tudnak tanácsot adni.

Címkék: optika, szemüveg

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat