Városlista
2024. április 21, vasárnap - Konrád

Hírek

2012. Február 28. 14:25, kedd | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Szétszedi most a nőket a VV5 helyes pasija

Szétszedi most a nőket a VV5 helyes pasija

Minden bizonnyal megrohamozzák a nők Csabát, hiszen a jóképű srác rendkívüli népszerűségnek örvend. A VV5 finalistája azt sem titkolja, hogy minden lehetőséget megragad, ami kedvére való.

- Hatalmas kudarcélmény volt, hogy nem én nyertem, de nem szabad így felfognom, mert abba beleőrülnék. Rengeteg időt szeretnék a családommal, valamint a barátaimmal tölteni, és persze nagyon hiányoznak a nők! - fakadt ki az Új Ásznak Csaba, aki új csajok ismertségére vágyik, a villalányokat most mellőzné egy ideig.

- Jelenleg nem tudom elképzelni, hogy Kingával komolyabbá váljon a kapcsolatom, rengeteget voltunk együtt, és úgy érzem, hogy a távolság jót fog tenni a viszonyunknak, aztán a későbbiekben ki tudja, mi lesz. Nyilván ki fogom használni a lehetőségeket, ha szép lányok közelednek felém, hiszen ki vagyok éhezve - tette hozzá a helyes pasi.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban