Városlista
2019. október 21, hétfő - Orsolya

Hírek

2011. Március 13. 12:45, vasárnap | Helyi

Szinte használatra csábít a szigeterdei illemhely - képgalériával

Szinte használatra csábít a szigeterdei illemhely - képgalériával

Amikor egy hete ott jártunk, akkora volt a tisztaság a dombóvári park déli szélén álló gondnoklakás mögötti nyilvános WC-ben, hogy kis túlzással akár műteni is lehetett volna. Bár mi nem javasoljuk, hogy erre a célra használja bárki i

Viszont reggel 9-től este 6-ig kulturált körülmények között végezhetik el halaszthatatlan dolgukat odabent hölgyek és urak, sőt nemre tekintet nélkül a mozgáskorlátozottak is. Ez pedig jó hír azoknak, akik a most kitört tavaszban egy kis sétára, esetleg sportolásra szánják el magukat az újjáépített középkori lakótornyot és a Kossuth-szoborcsoportot felvonultató Szigeterdőben.

A nyilvános illemhely létrehozásához felhasznált 5,5 millió forint közel felét a Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács egyik alapjából nyerte el pályázaton az építtető dombóvári önkormányzat.

Kíváncsi a nyilvános WC-ről készített további képeinkre is? Kattintson a lenti fotóra, és nézze meg a Szórakozó negyedünkben található képgalériát!

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 21. 13:07, hétfő | Helyi

Helyettes államtitkár: a gyógyítás nem csak szakmai kérdés

A gyógyítás nem csak szakmai kérdés, hanem hivatás, lényege a szolgálat, a rászorulók felé kinyújtott segítő kéz - mondta Csiki Zoltán pénteken Dombóváron, a Szent Lukács Kórház fennállásának 50. évfordulóján.

2019. Október 21. 08:50, hétfő | Helyi

Festménykiállítás Mágocson...

A Magyar Festészet Napja alkalmából a Tarnai Nándor Művelődési Házban a dombóvári születésű Takács Nagy Judit kiállításának megnyitójára került sor.

2019. Október 20. 08:00, vasárnap | Helyi

„OperaKalandunk”

A Dombóvári Belvárosi Általános Iskola 72 tanulója részt vett a Magyar Állami Operaház OperaKaland című programjában.

2019. Október 19. 08:00, szombat | Helyi

Átadták a díjakat

A nemrégiben megrendezett Biztonságban 7 próba vetélkedő nyerteseinek díjátadóját tartották meg a Dombóvári Rendőrkapitányságon.