Városlista
2020. január 22, szerda - Vince

Hírek

2011. Március 13. 12:45, vasárnap | Helyi

Szinte használatra csábít a szigeterdei illemhely - képgalériával

Szinte használatra csábít a szigeterdei illemhely - képgalériával

Amikor egy hete ott jártunk, akkora volt a tisztaság a dombóvári park déli szélén álló gondnoklakás mögötti nyilvános WC-ben, hogy kis túlzással akár műteni is lehetett volna. Bár mi nem javasoljuk, hogy erre a célra használja bárki i

Viszont reggel 9-től este 6-ig kulturált körülmények között végezhetik el halaszthatatlan dolgukat odabent hölgyek és urak, sőt nemre tekintet nélkül a mozgáskorlátozottak is. Ez pedig jó hír azoknak, akik a most kitört tavaszban egy kis sétára, esetleg sportolásra szánják el magukat az újjáépített középkori lakótornyot és a Kossuth-szoborcsoportot felvonultató Szigeterdőben.

A nyilvános illemhely létrehozásához felhasznált 5,5 millió forint közel felét a Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács egyik alapjából nyerte el pályázaton az építtető dombóvári önkormányzat.

Kíváncsi a nyilvános WC-ről készített további képeinkre is? Kattintson a lenti fotóra, és nézze meg a Szórakozó negyedünkben található képgalériát!

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 22. 07:00, szerda | Helyi

120 éve született a XX. század legnépszerűbb írója

Mintegy 47 könyve jelent meg eddig 11 nyelven. 2013-ban eladták itthon a tízmilliomodik kötetét, külföldön ez a szám másfél millióra tehető.

2020. Január 21. 10:33, kedd | Helyi

A fűtési szezon veszélyeire hívta fel a figyelmet a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A szén-monoxid-mérgezések és a lakástüzek megelőzése céljából tartott sajtótájékoztatót a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi igazgatóság.

2020. Január 20. 08:34, hétfő | Helyi

A korábbi polgármester nyerte az időközi választást Gyulajon

Selmeci László, a település korábbi polgármestere nyerte a vasárnap rendezett időközi választást a Tolna megyei Gyulajon - közölte a helyi választási iroda (hvi) vezetője az MTI-vel.

2020. Január 17. 16:12, péntek | Helyi

Dombóvári rendőrök mentették ki a kazánrobbanásban sérült férfit

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. január 15-én 17 óra 45 perckor érkezett bejelentés, hogy Dombóváron az egyik családi házban a vegyestüzelésű kazán felrobbant.