Városlista
2020. május 25, hétfő - Orbán

Hírek

2011. Március 13. 12:45, vasárnap | Helyi

Szinte használatra csábít a szigeterdei illemhely - képgalériával

Szinte használatra csábít a szigeterdei illemhely - képgalériával

Amikor egy hete ott jártunk, akkora volt a tisztaság a dombóvári park déli szélén álló gondnoklakás mögötti nyilvános WC-ben, hogy kis túlzással akár műteni is lehetett volna. Bár mi nem javasoljuk, hogy erre a célra használja bárki i

Viszont reggel 9-től este 6-ig kulturált körülmények között végezhetik el halaszthatatlan dolgukat odabent hölgyek és urak, sőt nemre tekintet nélkül a mozgáskorlátozottak is. Ez pedig jó hír azoknak, akik a most kitört tavaszban egy kis sétára, esetleg sportolásra szánják el magukat az újjáépített középkori lakótornyot és a Kossuth-szoborcsoportot felvonultató Szigeterdőben.

A nyilvános illemhely létrehozásához felhasznált 5,5 millió forint közel felét a Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács egyik alapjából nyerte el pályázaton az építtető dombóvári önkormányzat.

Kíváncsi a nyilvános WC-ről készített további képeinkre is? Kattintson a lenti fotóra, és nézze meg a Szórakozó negyedünkben található képgalériát!

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 25. 14:13, hétfő | Helyi

Tűzesetek és a viharos szél adott munkát a hétvégén a tűzoltóknak

Két tűzesethez és fakidőléshez kellett vonulniuk a dombóvári tűzoltóknak.

2020. Május 25. 08:52, hétfő | Helyi

A héten új fellépőkkel folytatódik a térzene Dombóváron

A Swing Ladies és a Vivat Bacchus Dombóváron

2020. Május 24. 19:58, vasárnap | Helyi

Két és fél kilogramm kokain volt egy Pécsen balesetet szenvedő motoros hátizsákjában

A közlemény szerint Pécs határában, a 66-os úton szombat délután ütközött egy személyautó és egy motoros, miután az autót vezető férfi lefékezett, és járművébe a mögötte haladó motoros beleszaladt.

2020. Május 24. 12:00, vasárnap | Helyi

Először haladta meg a gyógyultak száma az aktív fertőzöttekét Magyarországon

- közölte a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetője a szombati online sajtótájékoztatón.