Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. Március 26. 14:14, csütörtök | Helyi
Forrás: Dombóvár Város Önkormányzata

Dombóvár Város Önkormányzatának ügyfélfogadási tájékoztatója

Dombóvár Város Önkormányzatának ügyfélfogadási tájékoztatója

Lakossági felhívás

Tájékoztató a koronavírussal és ügyfélfogadással kapcsolatban Dombóváron

AZ ÖN EGÉSZSÉGÉNEK MEGÓVÁSA ÉRDEKÉBEN KÉRJÜK, INTÉZZE ÖNKORMÁNYZATI ÜGYEIT OTTHONRÓL!

2020. március 11. napján a kormány az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében Magyarország egész területére veszélyhelyzetet hirdetett ki. A vírus leginkább cseppfertőzéssel terjed: köhögéssel, tüsszentéssel, kilégzéssel kerül a környezetbe, majd a közelben tartózkodó másik emberre. Fertőzött felületek és tárgyak megérintésével a vírus a kézre kerülhet, az arc, a száj, az orr érintésével bejuthat a szervezetbe.

Kérjük, hogy a koronavírus járvány megelőzése érdekében, elsősorban az infokommunikációs (internet, telefon) eszközöket szíveskedjék igénybe venni és lehetőség szerint kerülje a személyes megjelentést és ügyintézést!

ADÓHATÓSÁGI ÜGYINTÉZÉS

Kérjük, ha információt, felvilágosítás vagy valamilyen adóval összefüggő nyomtatványt szeretne, elsősorban használja:

Elektronikus Önkormányzati Portált (E-önkormányzat portál)

https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap

Honlapunkat

http://www.dombovar.hu/Onkormanyzat/Ugyintezesi-kalauz/Adohatosagi-ugyek

Az E-önkormányzat portál ügyfelei számára biztosít elektronikus ügyintézési szolgáltatásokat. Személyes megjelenés, postai sorban állás nélkül küldhetik be kérelmeiket, bevallásaikat, ellenőrizhetik adószámla kivonatukat, feldolgozott bevallásaikat megtekinthetik és ingyenesen fizethetnek bankkártyával adót, díjat, illetékeket a kiválasztott önkormányzatnál.

Az E-önkormányzat portálra nem kell regisztrálnia. Első látogatáskor, a BEJELENTKEZÉS gomb megnyomásával, KAÜ-azonosítás (ügyfélkapus regisztráció, e-személyi igazolvány) és az Általános Szolgáltatási Feltételek (ÁSZF) elfogadása után használhatja a portál szolgáltatásait.

Amennyiben bejelentkezés nélkül szeretne ügyet intézni, VÁLASSZON ÖNKORMÁNYZATOT! Bejelentkezés nélkül megnyithatja, kitöltheti és elmentheti az űrlapot, de a beküldés nem lehetséges. Az űrlapot ebben az esetben az adocsoport@dombovar.hu email címre kell megküldeni.

Az egyes funkciók használatáról a „Tájékoztató a portálról” menüben részletes leírás olvasható.

Az adók megfizetésére átutalással is van lehetőség. Ez esetben kérjen információt és segítséget telefonon munkatársainktól!

Ha információt szeretne, hívhatja a következő telefonszámunk egyikét:
+36-74-564-58, +36-74-564-529, +36-74-564-546
és munkaidőben kollégáink készéggel állnak az Ön rendelkezésére!

Lehetőség van elektronikus levélben is érdeklődni, az itt feltett kérdésekre néhány napon belül választ kap az érintett. E-mail cím: adocsoport@dombovar.hu

Ha Ön nem elektronikus ügyintézésre kötelezett és valamilyen űrlapot, nyomtatvány, csekket szeretne papír alapon megkapni, úgy javasoljuk, hogy ezt is személyes jelenlét nélkül kérjék, említett honlapokról letöltve, telefonon vagy email-en! Szükség esetén a kérést sima postai küldeményben teljesítjük Önnek.

SZOCIÁLIS ÜGYINTÉZÉS

Szociális ügyintézés esetén a személyes megjelenés előtt és helyett kérjük, érdeklődjön ügyintéző munkatársainknál hétfő, szerda és csütörtök napokon munkaidőben a
+36-74-564-549, +36-74-564-558 telefonszám egyikén!

ANYAKÖNYVI ÜGYINTÉZÉS

Anyakönyvi ügyekben a személyes megjelenés előtt és helyett kérjük, érdeklődjön ügyintéző munkatársainknál hétfő, szerda és csütörtök napokon munkaidőben a
+36-74-564-564 telefonszámon!

IGAZGATÁSI ÜGYINTÉZÉS

Igazgatási ügyekben személyes megjelenés előtt és helyett kérjük, érdeklődjön ügyintéző munkatársunknál az fibolya@dombovar.hu e-mai címen vagy hétfő, szerda és csütörtökön munkaidőben a +36 -74-564-503 telefonszámon!

HAGYATÉKI ÜGYINTÉZÉS

Hagyatékkal kapcsolatos ügyekben a személyes megjelenés előtt és helyett kérjük, érdeklődjön ügyintéző munkatásunknál hétfő és szerda napokon munkaidőben a +36-74-564-564 telefonszámon!

Munkatársaink a kialakult helyzetre való tekintettel személyesen csökkentett létszámban, rövidített ügyfélfogadási időben csak a nagyon sürgős és a feltétlen személyes jelenlétet igénylő ügyekben tudnak rendelkezésükre állni:

Ügyfélfogadási idő és hely:

Dombóvár, Bezerédj utca 14. sz. alatti épület

Hétfő: 8.00 órától 12.00 óráig

Szerda: 8.00 órától 12.00 óráig

Csütörtök: 8.00 órától 12.00 óráig

Felhívjuk figyelmüket, hogy az elektronikusan ügyindítás, e-fizetés nem csupán az ügyfelek számára jelent biztonságos ügyintézési lehetőséget, de az ügyintézők számára is biztosíthatja majd az otthoni munkavégzés lehetőségét.

Előre is köszönjük szíves megértésüket!

Dombóvár, 2020. március 18.

Dombóvár Város Önkormányzatának Hatósági irodája

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.

2024. Április 22. 13:00, hétfő | Helyi

A maximumot nyújtotta minden dombóvári karatés Debrecenben

Április 12-14. között rendezték meg Debrecenben a Karate Európa Bajnokságot és utánpótlás Európa Kupát.

2024. Április 22. 08:38, hétfő | Helyi

Hónap műtárgya - Fekete István Múzeum

Április hónap műtárgyának a török nyelven megjelent Vuk c. kötetet választotta a múzeum.

2024. Április 18. 08:19, csütörtök | Helyi

„Nyuszikupa” kölyökatlétika versenyt rendeztek Dombóváron

Öröm volt látni a sok lelkes atlétapalántát, akikből talán a jövő bajnokai lehetnek.