Városlista
2020. július 4, szombat - Ulrik

Hírek

2012. Május 03. 07:25, csütörtök | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Temetőben pózol a magyar szupermodell

Temetőben pózol a magyar szupermodell

A legismertebb magyar szupermodell, Mihalik Enikő pózolt már pőrén motoron, állatokkal, tengerparton, hóban, sőt egy parfümreklámban elcsábította Monica Bellucci férjét, Vincent Casselt is.

A magyarok örültek a sikereinek, most azonban a fiatal modell sokaknál kiverte a biztosítékot, legutóbbi fotózásán ugyanis egy temetőben, a sírok között állt modellt.

A spanyol Vogue szokványosnak nem mondható fotósorozathoz kérte fel a Békéscsabáról indult szupermodellt. Enikő temetőben, sírok között pózol méregdrága hófehér ruhákban. Van olyan kép, ahol síron ül, másokon felhajtott szoknyában dől a síremlékre, vagy épp széttett lábakkal búslakodik. A divatanyagot Victor Demarchelier, a legendás Patrick Demarchelier fia fotózta.

Nálunk a fotók kiverték a biztosítékot, többen az egyik legnagyobb közösségi oldalon nyilvánították ki nemtetszésüket.

"Hívjatok konzervatívnak, de egy temetőben adjuk meg a minimális tiszteletet és ne pózoljunk egy sírkő tetején széttett lábbal, félig lecsúszott vállpánttal! Valaki(k)nek ott nyugszik egy szerette, akit a végső nyugalmára helyeztek oda. Ezt még a Vogue-nak sem nézem el" - fogalmazott az egyik hozzászóló, akivel mások is egyetértettek.

"Temetőben sírok között? A sírok tetején pózol? A modell szakma semmit nem tisztel? Széttárt lábakkal pózoló modell nem a temetőbe való! Bármilyen kultúra, akkor is ez undorító és érzéketlen" - írták többek felháborodottan.

A fotókat valószínűleg a fehér ruhás nő legendája ihlette. Ez a szellem számos különböző kultúrában jelen van az egész világon. A történet általában ugyanaz: a fehér ruhás nőt elhagyja vagy elárulja a férje, esetleg elveszíti a kedvesét és öngyilkosságot követ el, később pedig szellemként kísért unos-untalan a földön - írja az Új Ász.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 03. 05:00, péntek | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Sipos Péter - VIDEÓ

Sipos Peti az Irigy Hónaljmirigy tagja elmeséli nekünk, hogy miért nem focirajongó és miért kapta a Hagyó Péter nevet lábteniszezés közben.

2020. Július 02. 11:00, csütörtök | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége: Dobrády Ákos - VIDEÓ

A műsorban Dobrády Ákosról kiderül, hogy milyen sporthoz volt tehetsége, és mivel tartja magát karban napjainkban.

2020. Július 02. 07:13, csütörtök | Bulvár

Kocka alakú görögdinnyét termesztenek Hódmezővásárhelyen

Pap Róbert dinnyetermesztő kísérleti céllal termesztett, dobókocka-alakú dinnyét dob fel a Hódmezővásárhely határában lévő földjén 2020. július 1-jén.

2020. Július 02. 05:00, csütörtök | Bulvár

Andonik 4s vendége Axel (Kerozin) - VIDEÓ

Axel a Kerozin együttes oszlopos tagjával a "fordított életről" beszélgettünk. Milyen az, amikor valaki éjjel dolgozik és nappal alszik vagy hétköznap helyett hétvégén megy be a munkahelyére?