Városlista
2020. március 30, hétfő - Zalán

Hírek

2012. Május 03. 07:25, csütörtök | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Temetőben pózol a magyar szupermodell

Temetőben pózol a magyar szupermodell

A legismertebb magyar szupermodell, Mihalik Enikő pózolt már pőrén motoron, állatokkal, tengerparton, hóban, sőt egy parfümreklámban elcsábította Monica Bellucci férjét, Vincent Casselt is.

A magyarok örültek a sikereinek, most azonban a fiatal modell sokaknál kiverte a biztosítékot, legutóbbi fotózásán ugyanis egy temetőben, a sírok között állt modellt.

A spanyol Vogue szokványosnak nem mondható fotósorozathoz kérte fel a Békéscsabáról indult szupermodellt. Enikő temetőben, sírok között pózol méregdrága hófehér ruhákban. Van olyan kép, ahol síron ül, másokon felhajtott szoknyában dől a síremlékre, vagy épp széttett lábakkal búslakodik. A divatanyagot Victor Demarchelier, a legendás Patrick Demarchelier fia fotózta.

Nálunk a fotók kiverték a biztosítékot, többen az egyik legnagyobb közösségi oldalon nyilvánították ki nemtetszésüket.

"Hívjatok konzervatívnak, de egy temetőben adjuk meg a minimális tiszteletet és ne pózoljunk egy sírkő tetején széttett lábbal, félig lecsúszott vállpánttal! Valaki(k)nek ott nyugszik egy szerette, akit a végső nyugalmára helyeztek oda. Ezt még a Vogue-nak sem nézem el" - fogalmazott az egyik hozzászóló, akivel mások is egyetértettek.

"Temetőben sírok között? A sírok tetején pózol? A modell szakma semmit nem tisztel? Széttárt lábakkal pózoló modell nem a temetőbe való! Bármilyen kultúra, akkor is ez undorító és érzéketlen" - írták többek felháborodottan.

A fotókat valószínűleg a fehér ruhás nő legendája ihlette. Ez a szellem számos különböző kultúrában jelen van az egész világon. A történet általában ugyanaz: a fehér ruhás nőt elhagyja vagy elárulja a férje, esetleg elveszíti a kedvesét és öngyilkosságot követ el, később pedig szellemként kísért unos-untalan a földön - írja az Új Ász.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2020. Március 28. 07:27, szombat | Bulvár

Bob Dylan új dala a Kennedy-gyilkosságról szól - VIDEÓ

Új dalt tett közzé péntekre virradó éjjel Bob Dylan.

2020. Március 27. 07:07, péntek | Bulvár

Mariah Carey, Alicia Keys és Billie Eilish is bekapcsolódik otthonról egy hétvégi adománygyűjtő koncertbe

Billie Eilish, Mariah Carey és Alicia Keys Grammy-díjas amerikai énekesek is bekapcsolódnak otthonról egy vasárnapi jótékonysági koncertbe, amely a járvány miatt nehéz helyzetbe jutott amerikaiak javára gyűjt.

2020. Március 25. 17:05, szerda | Bulvár

Bál csak nagypályásoknak - VIDEÓ és FOTÓK

Csodás helyszínen, csillogó rendezvény szervezését támogathatta az ANDONIK Reklámügynökség.

2020. Március 24. 16:07, kedd | Bulvár

Nagy változás előtt áll Gájer Bálint élete - VIDEÓ

Gájer Bálintról egy dolgot biztosan sokat tudunk: a hazai swing kiemelkedő alakja.