Városlista
2020. július 14, kedd - Őrs

Hírek

2011. Január 17. 18:33, hétfő | Helyi
Forrás: somogysportja.hu, tavirozsakupa.atw.hu

Teremfoci idegenben: egyik csapatnak sem jött ki túl jól a lépés

Teremfoci idegenben: egyik csapatnak sem jött ki túl jól a lépés

Egy dombóvári kötődésű felnőtt és egy utánpótlás gárda indult idegenben megrendezett hagyományos év eleji kispályás tornákon. Sajnos egyikük sem szerepelt igazán sikeresen.

Hiába lett nagy fölénnyel első a 2010-es dombóvári kispályás profi bajnokságban a Stella, a Hévízen január 7-től 9-ig megrendezett XX. Tavirózsa Kupa Teremtorna mezőnye erősnek bizonyult számukra. A huszonkét csapat közül egy szombathelyivel, egy harkányival és egy dunaújvárosival összesorsolt gárda a szombati csoportmeccseken egy győzelemmel és két vereséggel még túljutott. Viszont a vasárnapi, egyenes kieséses szakaszban nagyon kikaptak a veszprémi Légrádi Építőktől. Némi vigasz lehet a Stella számára, hogy a csoportban őket három góllal elverő szombathelyi Loki Baun a négy között csak hétméteresekkel tudta átverekedni magát az a keszthelyi Café Roma, amely végül a tornát is megnyerte.

Nem tudta megismételni tavalyi győzelmét a DFC U-19 csapata a somogyi Szentbalázson megrendezett XIII. Colors Future – Serlegüzlet Kupán. A Hartung Vilmos edző vezetésével január 15-én, szombaton harcba szálló fiataloknak a délutáni csoportban csak a harmadik helyet sikerült összehozniuk. Így aztán már nélkülük zajlottak az elődöntők. A tíz baranyai, somogyi és tolnai csapat részvételével zajló tornán első helyezett végül a hazai pályán focizó Szücsi FC lett a Kiskorpád előtt.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 14. 20:30, kedd | Helyi

Bélyegen az 50 éve város Dombóvár

A várossá avatásának 50. évfordulóját ünneplő Dombóvár a témája a Magyar Posta 2020. évi Tájak, városok című bélyegsorozata egyik most kibocsátott címletének.

2020. Július 14. 13:00, kedd | Helyi

Szeptember 12-én hat helyszínen – köztük Dombóváron – tartanak Vasutasnapot

Az ötvenedik, jubileumi évforduló alkalmából aznap egy mozdonyt is indítanak Erky-Nagy Tibor grafikájával, amely városunk kerek évfordulójára fogja felhívni a figyelmet országszerte.

2020. Július 14. 08:48, kedd | Helyi

Soron kívüli véradást szerveznek Dombóváron

A növekvő igények miatt soron kívüli véradást szerveznek Dombóváron 2020. 07. 17-én, pénteken 9–16 óráig. Helyszín: Szent Lukács Kórház, 1. emelet. Minden véradót apró meglepetéssel várnak.

2020. Július 13. 17:00, hétfő | Helyi

Idén is igényelhető a szünidei térítésmentes étkeztetés

A korábbi évek gyakorlata szerint hirdette meg az önkormányzat a térítésmentes szünidei étkeztetés lehetőségét a hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek részére.