Városlista
2019. június 20, csütörtök - Rafael

Hírek

2011. Január 17. 18:33, hétfő | Helyi
Forrás: somogysportja.hu, tavirozsakupa.atw.hu

Teremfoci idegenben: egyik csapatnak sem jött ki túl jól a lépés

Teremfoci idegenben: egyik csapatnak sem jött ki túl jól a lépés

Egy dombóvári kötődésű felnőtt és egy utánpótlás gárda indult idegenben megrendezett hagyományos év eleji kispályás tornákon. Sajnos egyikük sem szerepelt igazán sikeresen.

Hiába lett nagy fölénnyel első a 2010-es dombóvári kispályás profi bajnokságban a Stella, a Hévízen január 7-től 9-ig megrendezett XX. Tavirózsa Kupa Teremtorna mezőnye erősnek bizonyult számukra. A huszonkét csapat közül egy szombathelyivel, egy harkányival és egy dunaújvárosival összesorsolt gárda a szombati csoportmeccseken egy győzelemmel és két vereséggel még túljutott. Viszont a vasárnapi, egyenes kieséses szakaszban nagyon kikaptak a veszprémi Légrádi Építőktől. Némi vigasz lehet a Stella számára, hogy a csoportban őket három góllal elverő szombathelyi Loki Baun a négy között csak hétméteresekkel tudta átverekedni magát az a keszthelyi Café Roma, amely végül a tornát is megnyerte.

Nem tudta megismételni tavalyi győzelmét a DFC U-19 csapata a somogyi Szentbalázson megrendezett XIII. Colors Future – Serlegüzlet Kupán. A Hartung Vilmos edző vezetésével január 15-én, szombaton harcba szálló fiataloknak a délutáni csoportban csak a harmadik helyet sikerült összehozniuk. Így aztán már nélkülük zajlottak az elődöntők. A tíz baranyai, somogyi és tolnai csapat részvételével zajló tornán első helyezett végül a hazai pályán focizó Szücsi FC lett a Kiskorpád előtt.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 19. 11:29, szerda | Helyi

Egyirányúsítás a forgalomcsillapítás érdekében

Június 11-én forgalmi rend-változás lépett életbe a Báthori utcában, amit a város önkormányzata rendelt el az ott lakók kérésre.

2019. Június 19. 08:10, szerda | Helyi

Új vezetőre van szükség Dombóváron

Pintér Szilárd Dombóvár polgármesterjelöltje

2019. Június 19. 07:00, szerda | Helyi

Ingyenes jogi tanácsadás

Ingyenes jogi tanácsadás a munka világában, a JOGpontok projektek keretében Tamásiban.

2019. Június 18. 08:26, kedd | Helyi

Iskolások takarítottak a Környezetvédelmi Világnap alkalmából

Kiss Béla alpolgármester köszöntötte azokat a diákokat, akik június 13-án a Környezetvédelmi Világnap alkalmából a Tesco Áruház és a Kis-Konda patak melletti területen 2008-ban létrehozott biofalat jöttek megtisztítani.