Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2017. Szeptember 07. 08:00, csütörtök | Helyi
Forrás: VeraNatura manufaktúra

Természetes babaápolási termékek a Neobabynél!

Természetes babaápolási termékek a Neobabynél!

Legkisebbjeink egészsége talán legfontosabb számunkra. Ám sokszor nem gondolunk arra, hogy a legegyszerűbb termékek is okozhatnak bőrkiütéseket. Így nem mindegy, milyen pelenkakrémet, fürdetőt, vagy mosószert használunk.

Az újszülöttek bőre nagyon érzékeny, és mostanság sokszor találkozhatunk már pici baba korban ekcémás jellegű kiütésekkel. Ezek sokszor egyszerűen orvosolhatóak, amenyiben lecseréljük hagyományos mosószereinket, valamilyen ökológiailag lebomló, vagy természetes anyagra. Érdemes megnézni a baba bőrével közvetlenül érintkező termékeket is: legyenek parabén, szintetikus illat, SLS, kőolajszármazék mentesek! Az olcsó babaolaj és popsitörtő is veszélyeket rejthet magában!

Látogassunk el a Neobaby üzletébe, ahol terméktesztelési lehetőség mellett ismerkedhetünk meg természetes összetevőjű VeraNatura manufaktúra natúrkozmetikumaival, melyek gyengédek a baba bőréhez, és még az igénybevett időszakokban is megfelelő védelmet nyújtanak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 08:15, hétfő | Helyi

Szivárvány Óvoda családi délután a klímavédelem jegyében

A Dombóvári Szivárvány Óvoda családi délutánt tartott a klímavédelem jegyében április 26-án.

2024. Május 02. 19:48, csütörtök | Helyi

Az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját tartották Dombóváron

A Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében rendezték meg az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját a Dombóvári Művelődési Házban.

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.