Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2011. November 17. 15:11, csütörtök | Helyi
Forrás: Dombóvári Rendőrkapitányság

Tizennégy bűncselekményt ismert el a rendőrök „régi ismerőse”

Tizennégy bűncselekményt ismert el a rendőrök „régi ismerőse”

Több lopással, készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel és okirattal visszaéléssel is megalapozottan gyanúsítható az a 32 éves dombóvári nő, akit tegnap vettek őrizetbe a Dombóvári Rendőrkapitányság nyomozói.

A nő jellemzően besurranásos módszerrel dolgozott Dombóváron. A be nem zárt kapuk és lakásajtók nyújtotta lehetőségeket használta ki fényes nappal arra, hogy lakásokból és családi házakból táskát, pénztárcát vagy műszaki cikket tulajdonítson el. Volt ahol pár ezer forint haszonra tett szert ilyen módon, de akadt több százezer forintos zsákmány is.

Néhány helyszínen a tulajdonos megzavarta az éppen „munka” közben tetten ért tolvajt, aki ilyenkor a zsákmányát hátrahagyva elmenekült, azonban ennek köszönhetően a szemtanúk több esetben is rendkívül jó személyleírással tudtak segíteni a nyomozóknak a felderítésben.

A helyi rendőrök által jól ismert, büntetett előéletű asszony az elé tárt bizonyítékok hatására összesen tizennégy bűncselekmény elkövetését ismerte el kihallgatása során. A gyanúsítottat őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásának elrendelését.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.

2024. Április 22. 13:00, hétfő | Helyi

A maximumot nyújtotta minden dombóvári karatés Debrecenben

Április 12-14. között rendezték meg Debrecenben a Karate Európa Bajnokságot és utánpótlás Európa Kupát.