Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Április 15. 08:30, hétfő | Helyi
Forrás: Dombó Média

Több dombóvári is rajthoz állt a terepfutáson

Több dombóvári is rajthoz állt a terepfutáson

A Kaposvári Egyetem a Magyar Honvédséggel „karöltve” április 6-án a Pannon Lovasakadémián és környékén rendezte meg harmadik alkalommal a KE Cross Runt

és a megmérettetés rövid történetében először bonyolítottak le Dogs Cross-futamot, melyen kutyák és gazdáik együtt küzdötték le az előző napi esőtől felázott pályát.

Több százan vágtak neki különböző korcsoportokban a terepakadályfutó vetélkedőnek. A mezőnyben több dombóvári is rajthoz állt annak érdekében, hogy kipróbálja a felkészültségét a sokak szerint „őrült” versenyen.
A nőknek és a férfiaknak is kétszer kellett teljesíteniük a 4 kilométeres távot, így mire célba értek, 8 kilométert hagytak a hátuk mögött.
A 35-50 év közötti hölgyeknél Boruzs Beáta remek teljesítményt nyújtva a számára kissé szokatlan sportágba a hosszútávfutásból „átruccanva” az előkelő negyedik helyet szerezte meg. A 19-34 esztendős férfiaknál Kelemen-Loboda Dorián tizedikként végzett.
A kutyával futók közül Molnár András szerepelt a legjobban, ő Drazséval a pórázán az ezüstérmet érdemelte ki. A veteránok kategóriájában Matucza Zoltán „Kay” nevű ebével a hatodik lett.

Címkék: Sport, terepfutás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.

2024. Április 22. 13:00, hétfő | Helyi

A maximumot nyújtotta minden dombóvári karatés Debrecenben

Április 12-14. között rendezték meg Debrecenben a Karate Európa Bajnokságot és utánpótlás Európa Kupát.