Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. November 17. 16:30, vasárnap | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Több mint ezer társasjátékot lehet kipróbálni a Társasjátékok ünnepén

Több mint ezer társasjátékot lehet kipróbálni a Társasjátékok ünnepén

Négyszázötven asztalon 80 játékmester segítségével több mint ezer magyar és külföldi játékot lehet kipróbálni a Társasjátékok ünnepén, amelyet november 23-án és 24-én tartanak Budapesten, a Lurdy Házban.

A modern családi, felnőtt és gyerek társasjátékok országos fesztiválján több játékkiadó és forgalmazó, társasjátékos szervezet, egyesület, klub, társasjátékos szórakozóhely képviselteti magát - közölték a szervezők az MTI-vel.

A hétvégén 9 teremben lesz lehetősége a résztvevőknek kipróbálni több mint ezer magyar és külföldi logikai, stratégiai, party, családi és gyerektársasjátékokat. A rendezvényen társasjátékos egyesületek és kiadók szakavatott játékmesterei segítenek eligazodni a számtalan társasjáték között, segítenek megtalálni mindenki számára a neki való játékot. Az eseményen új és díjazott társasjátékok mellett a fejlesztői teremben az érdeklődők kipróbálhatják a még fejlesztés alatt álló társasjátékokat is, így bepillantást nyerhetnek a társasjáték-alkotás kulisszatitkaiba.

A program keretén belül versenyt is rendeznek a szervezők - írták a tájékoztatóban.

Címkék: társasjáték

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.