Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2015. Október 22. 14:03, csütörtök | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr Főkapitányság

Több mint fél kilogramm drogot foglaltak le két dombóvári személynél (videóval)

Több mint fél kilogramm drogot foglaltak le két dombóvári személynél (videóval)

Felszámoltak egy kábítószer-terjesztő hálózatot a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársainak támogatásával.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság, valamint a Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei 2015. október 21-én az éjszakai órákban összehangolt intézkedés eredményeként egy 40 éves dombóvári férfi fővárosi lakhelyén speedet, kokaint, marihuanát, valamint más kábítószergyanús anyagokat, továbbá kábítószer terjesztésével kapcsolatos tárgyakat foglaltak le.

A nyomozók a házkutatással egyidőben az épület előtt elfogtak egy 34 éves dombóvári férfit, aki jelentős mennyiségű kábítószert tartott magánál. A rendőrök a speedet lefoglalták, majd a férfi személygépkocsijának átvizsgálása során további kábítószergyanús anyagokat találtak.

A Rendőrök mindkét férfit előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A gyanúsítottakat őrizetbe vették, majd kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

Az intézkedések során lefoglalt 626 gramm anyag szakértői vizsgálatát rendelték el.

A nyomozás további eredményeként Tolna megyében 2015. október 22-én a megyei főkapitányság munkatársai további hét lakcímen tartottak házkutatást, amelyek során csekély mennyiségű kábítószergyanús anyagot foglaltak le. A bűncselekményekkel kapcsolatosan több személy szerepét vizsgálja a rendőrség.

Az ügyben a további eljárást a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.