Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. November 01. 06:00, kedd | Bulvár
Forrás: mti

Tom Hanks Infernója sem tudta megelőzni Tyler Perry halloween-komédiáját

Tom Hanks Infernója sem tudta megelőzni Tyler Perry halloween-komédiáját

Tom Hanks Inferno című filmje sem tudta megelőzni Tyler Perry halloween-komédiáját a hétvégén az észak-amerikai mozik jegypénztáránál.

A Boo! A Madea Halloween című horrorvígjáték, melyet Perry írt, rendezett, valamint társproducere és egyben főszereplője is, második hete tartja vezető helyét az észak-amerikai mozikban, ezen a hétvégén 16,7 millió dollárért (4,7 milliárd forint) váltottak rá jegyet - tudósított a BBC hírportálja.

A Dan Brown azonos című novellájából készített Inferno csalódást okozott az észak-amerikai bemutató hétvégéjén, mindössze 15 millió dollárt hozott. A filmet, melyet részben Budapesten forgattak, Magyarországon már október közepétől játsszák.

A Da Vinci-kód előző epizódja, az Angyalok és démonok debütálása lényegesen jobb eredménnyel járt, 46,1 millió dollárt hozott 2009-ben. A filmet készítő Sony Pictures egy vezetője szerint a pénztári bukás oka részben az lehetett, hogy a hétvégén két jelentős baseball-meccset is játszottak az Egyesült Államokban, amelyet rengetegen néztek meg a tévében.

Péntek este a Chicago Cubs és a Cleveland Indians összecsapása 19,4 millió amerikait szegezett a képernyők elé, a szombat esti mérkőzést 15,1 millióan látták.

Tom Cruise Jack Reacher: Nincs visszaút című akciófilmje egy hellyel visszacsúszott a toplistán, ezen a hétvégén 9,6 millió dollárt hozott, ezzel harmadik lett, a Ouija: A gonosz eredete című kis költségvetésű horror kettővel került lejjebb 7,1 milliós bevételével, ez az ötödik helyhez volt elegendő.

Ben Affleck A könyvelő című akciókrimije stabilan tartja negyedik helyét a hétvégi 8,5 millió dolláros jegyárbevétellel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.