Városlista
2019. október 21, hétfő - Orsolya

Hírek

2011. Március 13. 13:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Tragédiához vezetett egy kocsikázás Mosdóson

Tragédiához vezetett egy kocsikázás Mosdóson

Két halálos áldozata van a ma reggel 8 óra előtt Mosdóson történt lovaskocsi-balesetnek. A jelenlegi információk alapján a Rákóczi utcát követő szilárd burkolatú úton a hegy irányába tartott egy lovaskocsi, amelyen három helybeli sze

A kocsit húzó állat eddig tisztázatlan okból hirtelen megindult jobbra, az utat övező 4-5 méter mély árok felé. Ezt észlelve a hölgy utasnak még sikerült leugrania a járműről, de a hajtó és a másik idős férfi az árokba esett, és a rájuk boruló jármű miatt a helyszínen életét vesztette. Az eset körülményeit a Kaposvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 21. 13:07, hétfő | Helyi

Helyettes államtitkár: a gyógyítás nem csak szakmai kérdés

A gyógyítás nem csak szakmai kérdés, hanem hivatás, lényege a szolgálat, a rászorulók felé kinyújtott segítő kéz - mondta Csiki Zoltán pénteken Dombóváron, a Szent Lukács Kórház fennállásának 50. évfordulóján.

2019. Október 21. 08:50, hétfő | Helyi

Festménykiállítás Mágocson...

A Magyar Festészet Napja alkalmából a Tarnai Nándor Művelődési Házban a dombóvári születésű Takács Nagy Judit kiállításának megnyitójára került sor.

2019. Október 20. 08:00, vasárnap | Helyi

„OperaKalandunk”

A Dombóvári Belvárosi Általános Iskola 72 tanulója részt vett a Magyar Állami Operaház OperaKaland című programjában.

2019. Október 19. 08:00, szombat | Helyi

Átadták a díjakat

A nemrégiben megrendezett Biztonságban 7 próba vetélkedő nyerteseinek díjátadóját tartották meg a Dombóvári Rendőrkapitányságon.