Városlista
2021. október 27, szerda - Szabina

Hírek

2021. Szeptember 24. 15:00, péntek | Helyi
Forrás: Dombóvári Művelődési Ház

Ugi mama varázsakadémiája

Ugi mama varázsakadémiája

Szeptember 22-én az Autómentes nap keretében egy igazán vicces és interaktív előadással készült a művelődési ház az ovisoknak és kisiskolásoknak.

A varázsakadémia során egy mindere jó varázsigét tanulhattak meg a gyerekek, azonban a nagyobbak bánatára egy dologra, a lecke írásra nem használható. Azok a bátor kis jelentkezők, akik felmentek Ugi mama mellé a színpadra, varázs szalagot is kaptak. A boszorkány a felnőtteket se hagyta ki az ajándékozásból, ők egy zsákból sok-sok hasznos vagy épp vicces varázsigéből húzhattak. Voltak hiszti elűző, fogmosásra rávevő vagy akár férjhez menést elősegítő varázsigék is.

A varázsakadémián töltött idő igazán jóhangulatban, sok nevetéssel és tánccal, nah meg persze varázsige mormolással telt el, a végén a gyerekek hatalmas tapssal köszöntek el Ugi mamától.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 26. 14:47, kedd | Helyi

Abszolút Világbajnoki győzelem!

C.I.B.B. szövetség által Olaszország - Bergamoban megrendezett testépítő világbajnokságon Gasparics Zoltán világbajnoki címet szerzett Classic Bodybuilding kategóriában.

2021. Október 26. 11:17, kedd | Helyi

Szent Vendelre emlékeztek Göllében

Több mint 250 éves hagyományt követve gyűltek össze a göllei, kisgyaláni, fonói, kaposvári és dombóvári hívek és elszármazottak a temetőben található Szent Vendel kápolnánál.

2021. Október 26. 08:30, kedd | Helyi

Harmadik alkalommal nyert a Nemzeti Vágtán Tieger Endre

Pintér Szilárd polgármester oklevelet adott át a győzteseknek elismerése jeléül.

2021. Október 25. 10:19, hétfő | Helyi

Elhalasztják az új menetrend bevezetését

A menetrenddel kapcsolatos észrevételeiket a varosuz.titkarsag@dombovar.hu e-mail címen és a 74/564-587-es telefonszámon is jelezhetik.