Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Október 30. 08:24, kedd | PR
Forrás: Arrabonamédia

Ügyeljünk a részletekre, avagy esküvői ékszerek stílusosan

Ügyeljünk a részletekre, avagy esküvői ékszerek stílusosan

Mint mindenben, az ördög itt is a részletekben bújik meg. Hiszen hiába találtuk meg az álomruhát, fel kell fedezni, hogy hol találhatjuk meg a hozzá illő tökéletes ékszert.

De mi alapján válasszuk ki a megfelelőt? Ehhez nyújtunk egy kis segítséget.

Lehetőleg ne kutyafuttában válasszunk ékszert az esküvőre. Hiába csillog szépen a bizsu a közeli divatékszeres kirakatában, ebben az esetben a minőség is legyen az elsődleges szempontok egyike. Biztosan vonzó, hogy jó árban van, de ismerjük a mondást: „olcsó húsnak híg a leve”. Nem biztos, de megvan rá az esély, hogy pont a nagy pillanatban hagy cserben és megy tönkre a csatja, vagy esik ki belőle egy kő. Nem csak azért, mert szebb, de tartósabb is egy jó minőségű ékszer. Nem potyognak ki a kövek, nem színeződik el, de még a bőrünket sem színezi meg. Arról nem is beszélve, hogy máskor is viselhető, ha szükség van rá.

Mint mindenben itt is a legfontosabb a harmónia. Éppen ezért lehetőség szerint színben és a minták irányvonalában egyezzen meg a fülbevaló és a nyakék. Valamint, ha viselünk tiarát, karkötőt és további ékszereket, ez arra is vonatkozik. Azt se felejtsük el, hogy a „kevesebb néha több” elv itt is érvényesül. Tehát ha a ruha díszes, akkor az ékszerek legyenek visszafogottak és szolidak. Ellenben, ha a ruha az egyszerűségével hódít, akkor az ékszerek lehetnek nyugodtan hangsúlyosak. Ahogy a magassarkú cipőnél, ugyanúgy van ez az ékszereknél is. Azt viseljünk, amit megszoktunk és amit a magunkénak érzünk. Tehát ha nem szoktunk hozzá a karkötőhöz akkor nem most kezdjük el megszokni, mert csak zavarni fog és nem leszünk kellően fesztelenek.

Ahogy az ékszert a ruhához, úgy a hajdíszt is a frizurához válasszuk, ne fordítva. Tehát minden esetben vegyük figyelembe, hogy mi áll jól az egyéniségünkhöz, a ruhához és nem utolsósorban mi az, ami tetszik. Hiszen hiába szépek a loknik, ha a ruhánk zárt és ettől még inkább annak tűnik, vagy ha az arcformánkhoz nem megy a konty. Minden esetben egyeztessünk a fodrászunkkal mielőtt megvesszük a hajdíszt, vagy ha megvan mindenképp vigyük magunkkal a frizurapróbára.

Pont a fülbevaló az, amiről mindenképp tudni kell, hogy szükség van rá vagy nincs. Ha úgy döntünk, hogy viselni szeretnénk, minden esetben vegyük figyelembe az arcunk adottságait, valamint, hogy szükség van-e még arra is a teljes harmóniához. Az egyetlen, amivel nem tudsz mellé fogni, az a bedugós, apró kis pontfülbevaló. A legjobban a feltűzött hajnál érvényesülnek a fülbevalók, de, mint említettük, a legfontosabb, hogy a stílusunknak és az arcunkhoz megfelelő legyen.

Vannak ékszerek, amik sosem mennek ki a divatból. Ilyen például a gyöngy, hiszen azt még akár az esküvő után is viselhetjük, ha a helyzet úgy kívánja.Ezért is rendkívül fontos a jó minőségű ékszer kiválasztása. Ha biztosra szeretnénk menni a nagy napon, keressük fel az Ékszerpalotát gyönyörű esküvői ékszerekért.

Címkék: Ékszer, esküvő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.