Városlista
2019. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2019. Június 26. 16:00, szerda | Helyi
Forrás: Dombó Média

Újabb járdaszakasz újult meg

Újabb járdaszakasz újult meg

A város vezetői oklevéllel köszöntötték Kővári Tamást abból az alkalomból, hogy az önkormányzat támogatásával felújította a tulajdonában lévő újdombóvári ingatlan előtti járdát.

A Babits Mihály utca 6. számú családi ház gazdája idén harmadikként végzett a gyalogút rendbe tételével, amit egy oklevél átadásával köszönt meg neki Szabó Loránd polgármester és Kiss Béla, a választókörzet képviselője.
Az építkezéshez a különféle anyagokat a város önkormányzata biztosította, míg a település lakóinak komfortérzetét is növelő beruházás megvalósításához Kővári Tamás a munkájával járult hozzá.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 19. 09:02, csütörtök | Helyi

Kiütéses győzelmet arattak a focisták

A Tolna megyei I. osztályú férfi labdarúgó bajnokság szeptember 14-i 5. fordulójában otthonában - a Szuhay Sportcentrumban - fogadta a Dombóvári FC együttese a Kakasd SE gárdáját.

2019. Szeptember 18. 15:40, szerda | Helyi

Balesetből garázdaság

A vétlen fél ököllel ütötte az okozót.

2019. Szeptember 17. 16:31, kedd | Helyi

Az ott lakók szavaztak a fák sorsáról

Lakossági fórumra várta szeptember 11-én Szabó Loránd polgármester és az 1. számú választókerület önkormányzati képviselője, Molnár Tünde a Pannónia utca 36-40. számú társasház lakóit,

2019. Szeptember 17. 10:53, kedd | Helyi

Képeslapok, fotók, cikkek és plakátok Dombóvárról a könyvtárnak ajándékba

Immár sokadszor küldött olyan ajándékokat dr. Szombath Tibor a Földi István Könyvtárnak, melyek helyi relikviáknak számítanak.