Városlista
2021. április 12, hétfő - Gyula

Hírek

2021. Február 25. 15:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Facebook: Városunk Dombóvár

Újabb műfüves pálya készült el Dombóváron

Újabb műfüves pálya készült el Dombóváron

Megtörtént a Tolna Megyei SZC Esterházy Miklós Szakképző Iskolája és Kollégiuma területén épült műfüves pálya műszaki átadása.

Egy év alatt két új műfüves pálya készült el Dombóváron.
Tavaly februárban indult el a két új pálya megépítésének szervezése, és a vírushelyzet ellenére rekordidő alatt készült el a két beruházás. Széles körű összefogásról beszélhetünk – emelte ki Tárnok Zoltán sportreferens – melyben kimagasló szerepet vállaltak támogatásukkal a városi és térségi vállalkozások.

Megtörtént a Tolna Megyei SZC Esterházy Miklós Szakképző Iskolája és Kollégiuma területén épült műfüves pálya műszaki átadása. A beruházás a Dombóvári Focisuli Egyesület és Dombóvár Város Önkormányzatának közös projektje, amely közel negyvenmillió forintból valósulhatott meg. A sportolási körülmények javítása, az új sportosztály indítása mellett, a kispályás bajnokság lehetőségeinek bővítése szempontjából is jelentős a fejlesztés.

Szeretnék méltó módon megünnepelni és hivatalosan is átadni a két új pályát, amint a szabályok ezt megengedik. Pintér Szilárd polgármester hangsúlyozta, hogy a példás összefogásnak jó üzenete van és reméli, hogy a jövőben is hasonló eredményekről számolhat be, melynek alapja a vállalkozók, intézményvezetők, civil szervezetek közötti sikeres kapcsolat, előrevivő gondolkodás és a bizalom.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 10. 13:00, szombat | Helyi

Önkéntes lakossági felmérést végeznek

A Központi Statisztikai Hivatal megbízásából a Statek Statisztikai Elemző Központ Kft. önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre,

2021. Április 10. 08:00, szombat | Helyi

Kiosztották a húsvéti videó verseny díjait

A Földi István Könyvtár kezdeményezett felhívást még húsvét előtt két kategóriában az ünnephez kapcsolódóan.

2021. Április 09. 14:00, péntek | Helyi

Dokumentumfilm-sorozat készül Fekete István életéről

A filmsorozatban mások mellett megszólal Bodó Imre helytörténész, Fekete István kutató és Horváth Tibor, a Fekete István Irodalmi Társaság elnöke is mint szakértő.

2021. Április 09. 10:29, péntek | Helyi

Elindult a Szuhay Sportcentrumban a kisterem felújítása

A parketta felújítása, a két vészkijárat, bejárat és az épület főbejáratánál lévő ajtó cseréje, valamint a csarnok komplett festése valósulhat meg.