Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Augusztus 08. 16:26, hétfő | PR

Újabb takarítási pályázaton nyert a Jánosik Kft.

Újabb takarítási pályázaton nyert a Jánosik Kft.

A világ egyik legnagyobb családi vállalatánál, a mintegy 83 ezer munkavállalót foglalkoztató -

- precíziós alkatrészeket és ipari felhasználásra alkalmas gördülő- és csúszócsapágyakat fejlesztő és gyártó cég szombathelyi telepének takarítására kiírt pályázaton nyert a Jánosik és Társai Kft. Üzemi, irodai udvari területek tisztán tartásáról, folyamatos higiéniai szolgáltatásokról gondoskodnak a régió egyik legnagyobb vállalatánál. A munkát többfordulós pályázaton nyerték el - tájékoztatott Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa.

A takarítási üzletágban piacvezetők között nyilvántartott nyertes cég szolgáltatásai magukba foglalják az üzemcsarnokok, irodák és egyéb szociális helyiségek takarítását, valamint a külső területek rendben tartását. A gyárakban elsődleges szempont a higiéniai követelményeknek való teljes mértékű megfelelés. A magas fokú tisztaság elengedhetetlen a minőségi termékek gyártásához. Ezért is volt feltétel például a különböző higiéniai eszközök napi használatához szükséges karbantartás, feltöltés, a kézszárítók tisztítása, a textil-törlők cseréje.
Az egyik üzemben 9200 négyzetméter főépületet, irodákat, öltözőket, étkezőt, tárgyalót, szociális helyiségeket, folyosókat, portát takarítanak naponta. Évente kétszer tisztítják 3400 négyzetméteren az üvegfelületeket. 35,5 ezer négyzetméteres gyártási területen hetente egyszer tárcsás, vizes felszívó gépekkel gondoskodnak a tisztaságról. Feladatuk a termelődésből adódó, erősen olajos szennyeződések napi szintű eltávolítása is. Több mint 62 ezer négyzetméternyi külterületen gyűjtik a szemetet. Az összesen 310 ezer négyzetméteres másik gyárban is hasonló szolgáltatásokat végeznek a takarító szakemberek. Mindkét üzemben gondoskodnak télen a hó eltakarításáról, az utak, folyosók csúszásmentessé tételéről, összesen 90 ezer négyzetméteren.
Bevezették az elvégzett munka ellenőrzésére kifejlesztett SLA- rendszert, amelyet a megrendelő kérésének megfelelően tökéletesíteni kellett. Minden takarítással érintett terület QR kód alapján beazonosítható, így ellenőrizhető a vállalt követelmények teljesítése.
Összesen 40 takarító dolgozik folyamatosan a gyárak területén.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat