Városlista
2019. június 16, vasárnap - Jusztin

Hírek

2019. Január 02. 09:06, szerda | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Újévi akció Tolnában

Újévi akció Tolnában

A baleset-megelőzési kampány keretében a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai az ittas járművezetés veszélyeire hívták fel a figyelmet.

A Tolna megyei rendőrök 2019. január 1-jén megtartott akciójukban az ittas járművezetéssel szemben kampányoltak. A nap folyamán a rendőrök a megye útjain több, mint száz gépkocsivezetőt ellenőriztek. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai az általános igazoltatáson túl valamennyi járművezetővel szondát is fúvattak. A kampány keretében felhívták az autósok figyelmét az ittas járművezetés veszélyeire, valamint következményeire.

A közúti ellenőrzések alkalmával azok a járművezetők, akiknél mindent rendben találtak, alkoholmentes pezsgőt kaptak ajándékba.

kép

A nap folyamán szankcionálásra nem került sor, az egyenruhások szükség esetén felhívták az érintettek figyelmét a hiányosságokra.

Tették ezt mindazért, …hogy mindenki hazaérjen!

kép

Címkék: rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 16. 08:00, vasárnap | Helyi

Az egészségnapon szűrésekkel, tanácsadással várták az érdeklődőket

Június 13-án a Szent Lukács Kórház Egészségfejlesztési Irodája egészségnapot tartott a térség fekvőbeteg- és járóbeteg-ellátását végző egészségügyi intézményben.

2019. Június 15. 07:00, szombat | Helyi

Lomtalanítás a szőlőhegyi présház-tulajdonosoknak

A szőlőhegy tisztaságának megóvása érdekében két 30 köbméteres hulladékgyűjtő konténert helyeztetett ki májusban a város önkormányzata a nyergesi buszfordulóhoz, valamint a Tűzlepke sor és a Vincellér-dűlő kereszteződéséhez.

2019. Június 14. 10:10, péntek | Helyi

Kelemen-Loboda Dorián ötödikként zárt terepakadály-futásban

únius 8-án Cseszneken rendezték meg hatodik alkalommal a PannonHajsza elnevezésű OCR-versenyt,

2019. Június 14. 09:14, péntek | Helyi

Helyreállítják a tönkrement utakat

A magunk mögött hagyott viszonylag enyhe tél sem kímélte a város önkormányzatának tulajdonában és kezelésében lévő közutakat. Az azokon keletkezett lyukak aszfalttal történő befoltozását egy helyi vállalkozó végzi.