Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. Szeptember 07. 08:17, kedd | Helyi
Forrás: Facebook: Városunk Dombóvár

Ujvári Kálmán labdarúgó edzőről nevezték el a sporttelepet

Ujvári Kálmán labdarúgó edzőről nevezték el a sporttelepet

Ujvári Kálmán egykori tanítványai, barátai közül többen is részt vettek a dombóvári futball fejlődéséért kiemelkedő munkát végző labdarúgó edzőről elnevezett sporttelep ünnepélyes névadóján.

Karászi Imre, Gyánó Szabolcs, Kiss István, Kovács Zsolt, Varga Tamás, Nagy Roland, Ujvári Péter, Nagy Norbert, Papp Krisztián, Miszlai János és Lódri Attila mellett a lelátón is helyet foglaltak szép számmal Kálmán bácsi szárnyai alatt bontakozó tehetségek, futballt szerető barátok.

A megye első osztályú mérkőzés előtt a DLK és az Ujvári Kálmán tisztelő és szerető barátokból, egykori játékosokból összeállt csapat játszott mérkőzést, mely küzdelembe a Dombóvári Focisuli fiataljai is szerepet kaptak. A mérkőzést a DLK nyerte 2-1 arányban, a gólokat Kis Dániel, Nagy Norbert, illetve Kovács Zsolt szerezték.

Az ötlet Tobak Gábor önkormányzati képviselőtől származik, hogy a jelenleg a futball és röplabda sportágnak helyet adó sporttelepet Ujvári Kálmánról nevezzék el.

A névadó ünnepség keretében került sor annak a kisebb beruházásból megújult öltözőnek az átadására is, melyet a Dombóvári Focisuli finanszírozott. A nemzeti színű szalagot Pintér Szilárd polgármester, Ujvári Péter, Szabó Csaba a Dombóvári Sportszövetség elnök és a Tolna Megyei Labdarúgó Szövetség képviseletében Sebestyén Ágoston vágták át. Jelenleg három felújított öltöző és vizesblokk biztosít méltó körülményeket a sportolásra az Ujvári Kálmán Sporttelepen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.

2024. Április 22. 13:00, hétfő | Helyi

A maximumot nyújtotta minden dombóvári karatés Debrecenben

Április 12-14. között rendezték meg Debrecenben a Karate Európa Bajnokságot és utánpótlás Európa Kupát.