Városlista
2020. október 21, szerda - Orsolya

Hírek

2020. Október 11. 20:12, vasárnap | Helyi
Forrás: Dombóvár Város Önkormányzata

Változik a közétkeztetés Dombóváron

Változik a közétkeztetés Dombóváron

Rendkívüli testületi ülésen a grémium kiválasztotta azt a vállalkozót, amely a jövőben a közétkeztetés megoldásában lát majd el fontos feladatot Dombóváron.

Az új városvezetés több szempontból mérlegelte a lehetőséget és döntött arról, hogy a jelenleg négy főzőkonyhával megoldott közétkeztetést összevonja. A megbízott vállalkozó a város minden oktatási intézményében egységes étlap kínálatot biztosít, korszerű konyhatechnikai eszközökkel, az EMMI előírásait szem előtt tartva készítik majd a reform ételeket. A jelenlegi dolgozói állomány jogfolytonos tovább foglalkoztatását is biztosítani fogják. Emellett egy 250 fős rendezvénytermet is kialakítanak a város számára. A korábban vasúti konyhaként működő épületrész felújításával, korszerűsítésével alakítják ki a központi konyhát, a jelenleg működő öt konyha pedig tálaló konyhaként fog üzemelni.

A közbeszerzési eljárás alkalmával az EATREND gyermekétkeztető társaságot találták a legalkalmasabbnak és az árak szempontjából a legjobbnak. A cég szolgáltatási területe országos szintű. Többek között Győr, Kiskőrös, Sárbogárd és Siklós településeken is teljesít megbízásokat. Éves árbevétele eléri a 4,5 milliárd forintot. Naponta huszonkétezer adag ebédet főznek le, munkatársai száma meghaladja az ötszázat. A mai napon a megbízási szerződés is aláírásra került. A cégről bővebben az alábbi oldalon olvashatnak: https://eatrend.hu/

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 21. 08:26, szerda | Helyi

Dombóvár több utcájában kezdődnek útfelújítási munkálatok

Október utolsó hetében megkezdődnek a város több pontján az útfelújítási munkálatok.

2020. Október 20. 09:50, kedd | Helyi

Második helyen végzett a dombóvári csapat a 84 km-es futóversenyen

A Futóegerek csapata szombaton csatlakozott a Rókaűzőkhöz. Négy fős csapatban vállalták be a 84 kilométert, 1500 méteres szinttel nehezítve még a távot.

2020. Október 19. 08:34, hétfő | Helyi

Felavatták a Nemzeti Összetartozás terét, Dombóvár Trianon-emlékművét

Október 18-án ünnepélyes keretek között felavatták a Nemzeti Összetartozás terét, Dombóvár Trianon-emlékművét.

2020. Október 17. 20:51, szombat | Helyi

Megújultak a városi civil- és sportszervezetekkel való együttműködés keretei

2020. október 1-től a Civil Fórum helyett a Dombóvári Civil Szövetség működik, a sportszervezetek számára pedig a Dombóvári Sportszövetség biztosít lehetőséget az együttműködésre és érdekeik közös kifejezésére.