Városlista
2023. október 4, szerda - Ferenc

Hírek

2016. Március 03. 18:09, csütörtök | Helyi
Forrás: Dombóvári Illyés Gyula Gimnázium

Vándorserleget nyertek a matekos gimnazisták

Vándorserleget nyertek a matekos gimnazisták

Március 2-án rendezték meg Bonyhádon a Petőfi Sándor Evangélikus Gimnáziumban a Gordiusz és a Zrínyi Ilona Matematikaverseny megyei fordulójának ünnepélyes eredményhirdetését.

A Gordiusz Matematikaversenyen a Dombóvári Illyés Gyula Gimnázium legeredményesebb versenyzője a 10. évfolyamos Szabó Kevin 4. helyezést ért el, a diákot Mesterházyné dr. Illés Ágnes tanárnő készítette fel.

A Zrínyi Ilona Matematikaversenyen jól szereplő kisgimnazista diákjaink megyei eredményei okán iskolánk elnyerte a Dél-Dunántúli Régió legeredményesebb nyolcosztályos gimnáziuma címmel járó vándorserleget.
A versenyen elért legjobb eredmények: Varga Rebeka 5.n 11. hely, felkészítője Tóth Sándor tanár úr. Kőszegi Gergő 7.n 8. hely, Kőszegi Szabolcs 7.n 9. hely, Márton Norbert 7.n 12. hely, a diákokat Mesterházyné dr. Illés Ágnes tanárnő készítette fel. Hegedüs Anna 8.n 9. hely, a tanuló felkészítője Király Gyuláné tanárnő.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Október 03. 12:48, kedd | Helyi

Breaking! Krausz Ferenc kapja a fizikai Nobel-díjat!

Krausz Ferenc, Pierre Agostini és Anne L\'Huillier kapja idén a fizikai Nobel-díjat.

2023. Október 03. 10:14, kedd | Helyi

20 dombóvári érem az athéni világbajnokságon

Kiválóan szerepeltek a Dombóvári Karatesuli versenyzői, a három nap alatt a 10 fős csapat összesen 20 érmet szerzett Görögországban, az Athénban megrendezett világbajnokságon:

2023. Október 02. 20:41, hétfő | Helyi

Gázpalack robbant fel egy lakásban Dombóváron

Felrobbant egy 11,5 kilogrammos gázpalack vasárnap délelőtt Dombóváron, egy Zrínyi utcai 4 emeletes, 50 lakásos panel társasház egyik első emeleti garzonlakásában.

2023. Október 02. 08:33, hétfő | Helyi

Ötödször is Tieger Endre győzött a Fogatvágta döntőjében

A Fogatvágta döntőjében hárman álltak rajthoz, az első helyezést ötödször is Tieger Endre és ifj. Tieger Endre párosa nyerte el a Dombóvár Sütvényi ménes színeiben.