Városlista
2020. szeptember 22, kedd - Móric

Hírek

2020. Július 17. 16:17, péntek | Helyi
Forrás: Dombóvár Város Önkormányzata

Várják a dombóváriak észrevételeit az új építési szabályzat kialakításához

Várják a dombóváriak észrevételeit az új építési szabályzat kialakításához

Kérjük, hogy fogalmazzák meg észrevételeiket annak érdekében, hogy az új, vélhetően 2021. második felétől alkalmazandó építési szabályzat javaslataik alapján kerüljön kialakításra a hatályos jogszabályok keretein belül.

FELHÍVÁS
Tisztelt Partnereink! Kedves Dombóváriak!

Dombóvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete kezdeményezte - a 2006-ban elfogadott, majd többször módosított- Dombóvár város településrendezési eszközeinek átfogó felülvizsgálatát annak érdekében, hogy az tartalmában megfeleljen a hatályos jogszabályoknak, valamint illeszkedjen a helyi lakosság, vállalkozások, civil szervezetek, egyházi szervezetek (Partnerek) igényeihez.

Kérjük, hogy fogalmazzák meg észrevételeiket annak érdekében, hogy az új, vélhetően 2021. második felétől alkalmazandó építési szabályzat javaslataik alapján kerüljön kialakításra a kapcsolódó hatályos jogszabályok keretein belül.

Az eljárás négy szakaszból áll. Az első tájékoztatási szakaszban 2020. július 1. és 2020. augusztus 31. között az alábbi elérhetőségeken küldhetik meg észrevételeiket:
- papíralapon a polgármesternek címezve, Dombóvár Város Önkormányzatának címére (7200 Dombóvár, Szabadság u. 18.) történő megküldéssel, vagy
- elektronikus levélben a foepitesz@dombovar.hu címre, vagy
- a honlapon kitölthető űrlap segítségével: Észrevétel benyújtása

A beérkezett véleményeket, javaslatokat az önkormányzati főépítész rendszerezi, véleményezi, továbbá a megbízott tervezőnek átadja.

További információ elérhető a http://dombovar.hu/Lakohelyunk/Telepulesrendezesi-eszkozok felületen.

Dombóvár Város Önkormányzata
Városi főépítész

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 22. 13:34, kedd | Helyi

Autót lopott, lebukott, a rendőrök a kocsit is lefoglalták

A Dombóvári Rendőrkapitányságon folytatnak büntetőeljárást egy 42 éves helyi férfival szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

2020. Szeptember 21. 13:00, hétfő | Helyi

Unokázós csalók bukkantak fel Dombóváron

Idős személyeket próbáltak tévedésbe ejteni.

2020. Szeptember 21. 08:19, hétfő | Helyi

A buszmegállóban várakozva lopta el ismerőse pénzét

A dombóvári rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 55 éves naki nővel szemben folytattak lopás vétség elkövetése miatt.

2020. Szeptember 17. 22:34, csütörtök | Helyi

A Kaposmenti Magazin szeptember 15-i adása

Vállalkozói fórum a szakképzésről, Dombóvár díszpolgára lett Molnár István, új játszótér Kurdon, helyi fotósok alkotásaiból nyílt kiállítás a Tinódi Házban.