Városlista
2022. július 4, hétfő - Ulrik

Hírek

2012. Május 05. 07:15, szombat | Bulvár
Forrás: STOP / Star

Varnus Xaver tuti, hogy agyvérzést kapna

Varnus Xaver tuti, hogy agyvérzést kapna

Tombol a lottóláz idehaza, hiszen a hónapok óta tartó halmozódás eredményeként hárommilliárd forintot kaszálhat az, aki egyedüliként eltalálja mind az öt számot. Varnus Xaver ennek ellenére sem lottózik.

- Soha életemben nem vettem még lottószelvényt, mert olyan érzésem van, mindegyiknek a hátulján ott van láthatatlan betűkkel: bárki nyerhet, csak te nem! Persze ekkora nyeremény idején nekem is eszembe jut a játék, de nem azzal, hogy most beszaladok valahova töltögetni, hanem ellenkezőleg. Rágondolok, milyen lenne négyet eltalálni az ötből, és arra jutok, hogy agyvérzést kapnék. Úgy vélem, megóvom a közönségemet attól, hogy korán elhalálozzak, ha kerülöm a kísértést.

Van egy dunántúli étterem, ahol a számla mellé három dobókockát hoz a pincér, és ha mindhármon ugyanaz a szám jön ki, a vendég számlája semmis. Egy alkalommal nagyszámú vendégséget rendeztem ott, és a végén kidobtam a 6-6-5 kombinációt. Na, azóta nem is próbálkozom! - mesélte a Star magazinnak Varnus Xaver világhírű orgonaművész.

Star / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.