Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2011. Augusztus 22. 00:01, hétfő | Helyi sport
Forrás: Dombóvári Amatőr Röplabda Club

Városi strandröpi: záróforduló és összetett végeredmény

Városi strandröpi: záróforduló és összetett végeredmény

A negyedik fordulóval szombaton véget ért az idei dombóvári városi strandröplabda bajnokság. Ezúttal öt csapat küzdött egymással és a tikkasztó meleggel.

A harmadik helyet a Németh László - Apáti Zsolt páros szerezte meg. Őket a Zuzalovics testvérpár - Boruzs Gábor és Ferenczi Csaba - előzte meg. Az első helyet pedig, immár harmadszor a Málnászok csapata, azaz Mészáros Norbert és Schulteisz Imre érte el.

Így hát a 2011. évi összetett versenyt szintén a Málnászok nyerték, második a Young Guns - Keppel Attila és Schuller Dávid - lett, míg a bronzkupát a Zuzalovics testvérek vehették át.

Az évadzáró dombóvári strandröplabda-versenyre, a Dombó-Ware Kupára augusztus 28-án, vasárnap kerül sor Gunarasban. Ide várják a szervezők a Dél-Dunántúl legjobb amatőr csapatait, akik férfi, női és vegyes kategóriában mérkőznek meg egymással. A meccsek 10 órakor kezdődnek.


 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:51, szombat | Belföld

Orbán Viktor: amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán.

2024. Április 20. 09:49, szombat | Belföld

BMW-Lufthansa megállapodás: nagyobb repülők közlekednek Debrecen és München között

A debreceni autógyárát érintő társasági szerződést kötött a BMW Group a Lufthansa légitársasággal, ennek értelmében nagyobb befogadóképességű repülőket közlekedtetnek Debrecen és München között hétfői és pénteki napokon

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 20. 09:46, szombat | Sport

Győzelemmel avatta fel az Alba Arénát a magyar jégkorong-válogatott

A jövő vasárnap kezdődő divízió I/A-világbajnokság előtt álló magyar férfi jégkorong-válogatott 2-1-re legyőzte az elitben szereplő norvég csapatot a székesfehérvári Alba Aréna avató mérkőzésén pénteken.