Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Január 23. 23:30, hétfő | Helyi sport
Forrás: Kőszegi György/Dombóvári Sportiskola Egyesület

Várteleki Richárd lett a 2011-es „Év úszója” a Sportiskolánál

Várteleki Richárd lett a 2011-es „Év úszója” a Sportiskolánál

Január 21-én tartotta az elmúlt évet értékelő összejövetelét a Dombóvári Sportiskola Egyesület, melyet jelenlétével megtisztelt Szabó Loránd polgármester és Ilia Anita, a Városháza sportreferense is.

Kőszegi György egyesületi elnök megnyitó szavai után Szabó Loránd méltatta a dombóvári úszók teljesítményét. Az atlétika mellett ők „szállítják” a legtöbb sikert a városnak, ezért az önkormányzati vezető továbbra is kiemelt sportágként tekint az úszásra, és támogatásáról biztosította az egyesület tagjait.

Ezt követően a különböző korcsoportok edzői - Fehérvári Levente, Horváth Éva és Tancsa Norbert - értékelték a 2011-es évet. 40 versenyen vettek rész a Dombóvári Sportiskola úszói az elmúlt évben, melyeken összesen 656 érmet szereztek, köztük 228 aranyat, 251 ezüstöt és 177 bronzot. Az országos bajnokságokon 17 dombóvári arany, 34 ezüst és 21 bronz született. A korosztályos ranglistákon az első 10 hely valamelyikén 26 sportiskolás úszó 100 versenyszámban szerepel. Várteleki Richárd ranglistavezető 50 m pillangóúszásban. Az országos rangsorban a 68 egyesület közül a 23. helyet szerezte meg a Dombóvári Sportiskola annak ellenére, hogy ifjúsági és felnőtt korosztályban nincs is versenyzőjük.

Az értékelés után került sor az „Év úszója” cím, valamint különdíjak átadására, és ez alkalommal búcsúztatták el az úszást befejező sportolókat.

Első képünkön a díjazottak:

  • hátsó sor balról jobbra: Turi Bianka, Magyar Boglárka, Tarai Petra, Magyar Nándor, Halmai Blanka, Rátkai Petra, Halmai Petra, Bánfalvi Ákos, Bognár Gergely
  • első sor balról jobbra: Várteleki Richárd, Kőszegi Lilla, Fehérvári Anna, Reizinger Dóra, László Ádám, Felső Richárd, Gyenei Ferenc

Második képünkön: Szabó Loránd polgármester

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.