Városlista
2022. június 25, szombat - Vilmos

Hírek

2012. Február 25. 14:11, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Vége! Sírva távozott Fecó a játékból!

Vége! Sírva távozott Fecó a játékból!

VV Fecó sírva búcsúzott el a ValóVilág játékától. A férfi 161 napot töltött a villában. A nyereményt nem kapta meg, de gyermekei anyja a luxusbörtönben mondta ki neki a boldogító igent, így ő is győztesént távozhatott.

Fecó mindig is az érzelmeiről volt híres, így nem meglepő, hogy meghatódott a játék végén. Családja döbbent csöndben, majd 'Szép volt' skandálással búcsúztatta el őt a játéktól. Attila viszont igazi érzelmi hullámzáson esett át, a párbaj alatt megszólalni is alig tudott az izgalomtól, majd mielőtt visszatért a villába társai közé, elsírta magát. Fecó számára tehát véget ért a játék, Attilára, Seherezádéra és Csabára azonban már lehet szavazni, vasárnap este pedig eldől, kinél landol az 50 millió.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.

2022. Június 22. 10:07, szerda | Bulvár

Guy Ritchie játékfilmet rendez a Herkules című rajzfilmből

Az 1997-ben bemutatott Herkules című rajzfilmből rendez játékfilmet Guy Ritchie, aki pár éve az Aladdin filmváltozatát is elkészítette.

2022. Június 21. 08:00, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40 éves lett

Negyvenedik születésnapját ünnepli kedden Vilmos, Cambridge hercege, Károly brit trónörökös és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia.