Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2011. November 14. 23:41, hétfő | Helyi
Forrás: infodombovar.hu

Véget ért az első babaszépségversenyünk

Véget ért az első babaszépségversenyünk

Vasárnap éjfélkor lezárult a szavazás az infoDombóvár.hu első babaszépségversenyén. A harminckilenc nap alatt összesen 57 226 szavazat érkezett a benevezett 118 babára. Most kiderül, kik és mit nyertek.

Legfeljebb három éves korú gyerekek fotóival október 30-ig lehetett nevezni az október 6-án elindított és november 13-án éjfélkor lezárult szépségversenyre, amely nyereményeket tartogatott mind a babáknak, mind a szavazóknak.

A babák közül az első díjat, a Völgység-Hegyhát Takarék 25.000 forint értékű ajándékcsomagját és akár 50.000 Ft-ot érő Takarékdobozát a 10.718 szavazatot begyűjtött Pallósi Luca viheti haza. A második díjként a Bánfai Óraszalon által felajánlott Flik-flak gyermek karórát, a Galéria Kerékpárszaküzlet által felajánlott háromkerekű rollert és a TIENS által felajánlott gyermek-kalciumport 10.122 szavazattal Gárdony Alexa tudhatja magáénak. A harmadik helyre 5.028 szavazattal befutó Miklós Hanna nyereményei: vásárlási utalvány 5.000 Ft értékben a Zita Gyerekdivat, kalciumpor gyerekeknek a TIENS, zsúrtorta 2.500 Ft értékben a Bujáki Cukrászda, valamint egy mesekönyv az Ady Könyvesbolt felajánlásában.

A legszebb babák mellett a szerencsés szavazók sem maradtak üres kézzel. A Street One 5.000 Ft értékű vásárlási utalványának nyertese Juszt Henriett lett. Orbán Mária kétszemélyes, 5.000 Ft értékű vacsorának örülhet a Fortuna Étterem jóvoltából. Az USA Sport által felajánlott 5.000 Ft értékű NIKE textil vagy cipő vásárlási utalványt Dékány Ágnes tudhatja magáénak. Gál-Hágendorn Edité lett a Zóra Szépségszalon által biztosított 4.500 Ft értékű (10 alkalmas) szolárium bérlet cacao csöves fekvő szoláriumba. A Nyúlcipő Cipőbolt egyenként 3.000 Ft értékű cipővásárlási utalványainak nyertesei: Mester Szilvia, Kiss Julianna, Andok Viktória, Csengeri Csabáné Évi, Gélo Péter és Balo Renata. Kerekes Diánának 100 perces, 5.500 Ft értékű nyugtató, stresszűző testkezelésben lehet része Zóra Szépségszalonban a test és lélek egyensúlyának megteremtésére Gigi SPA Holt-tengeri gyógykozmetikumokkal. Szintén a Zóra Szépségszalonban, kozmetikai bőrtípusának megfelelő bőrtisztító kezelés jár 5.000 Ft értékben, Gigi Professzionális Kozmetikumokkal Tóth Lászlónak. Míg Vicze Zita egy 5.000 Ft-os Bella Fehérnemű-vásárlási utalványnak örülhet. Szabó István nyereménye egy 4.000 értékű számítástechnikai vásárlási utalvány a Dombó-Ware Számítástechnika felajánlásában. A Bujáki Cukrászdában készülő zsúrtortát vihet haza 2.500 Ft értékben Lénárd Anikó.

A nyerteseknek gratulálunk, e-mailben értesítjük őket.

A versenyről minden részletet megtudhat, haide kattint.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Dombóváron is csatlakoztak a TeSzedd! programhoz

A hét több napján a város különböző részein gyűjtötték a szemetet diákok, egyesületek és szervezetek önkéntesei.

2024. Április 22. 17:30, hétfő | Helyi

Vindics-Tóth Lili az ötezer méterre koncentrál az atlétikai Eb-ig

A tízezer méteren már biztos résztvevő Vindics-Tóth Lili dombóvári származású atléta ötezren is szeretné megfutni az Európa-bajnoki induláshoz szükséges szintidőt, így a júniusi, római EB-ig erre a számra koncentrál.