Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Március 08. 18:11, szerda | Sport
Forrás: mti

Világbajnok irányítót igazolt a Győri Audi ETO KC

Világbajnok irányítót igazolt a Győri Audi ETO KC

A következő szezontól a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatában folytatja pályafutását a világ- és Európa-bajnok Stine Oftedal.

A bajnoki címvédő klub szerdai közleménye szerint a francia Issy Paris csapatától érkezett 25 esztendős norvég játékos három évre kötelezte el magát a győriekhez.

"Klubunk továbbra is egy olyan keret kialakításán dolgozik, amely a legmagasabb célokért tud küzdeni az elkövetkezendő szezonokban is" - idézi a kommüniké Bartha Csabát, a klub elnökét, aki kiemelte, ezen az úton egy újabb jelentős lépés Stine Oftedal szerződtetése. "Agilis, sikerorientált játékosról van szó, aki már nagyon várja, hogy a Audi ETO-ban szerepelhessen. Bízunk benne, hogy személyében olyan sportoló érkezik Győrbe, aki a jövő években is meghatározó szereplője lesz csapatunknak."

"Nem tudom szavakba önteni az érzést, hogy végre itt lehetek. Számomra egy álom vált valóra azzal, hogy Győrbe igazolhattam az Audi ETO-hoz" - hangsúlyozta Oftedal, aki hozzátette, honfitársai rengeteg jót meséltek a győri csapatról és a szurkolókról. "Úgy érzem, a Párizsban eltöltött évek után jó helyre igazoltam, szeretnék még jobb játékos lenni és szeretnék sok-sok trófeát nyerni győri színekben. Természetesen jól ismerem a csapatot, várom a közös munkát leendő társaimmal."

Oftedal a norvég válogatottal 2011-ben és 2015-ben világbajnoki címet ünnepelhetett, emellett háromszoros Európa-bajnok (2010, 2014, 2016), míg a riói olimpián tavaly bronzérmet nyert a nemzeti együttessel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.