Városlista
2020. február 26, szerda - Edina

Hírek

2011. December 02. 08:00, péntek | Belföld
Forrás: Stop.hu

Visszatér a Markos-Nádas duó

Visszatér a Markos-Nádas duó

30 év hosszú idő, főleg egy barátság esetében.

Markos György és Nádas György, a két humorista 30 éve tartó barátsága és közös munkássága megünnepléseként december 30-án egy nagyszabású jubileumi kabaré erejéig ismét együtt láthatóak a RAM Colosseum színpadán.

- A magyar népnek nemcsak esőre, hanem jókedvre, humorra is szüksége van - nyilatkozta Nádas az egyszeri és megismételhetetlen előadásuk kapcsán.

Arról, hogy ez a közös munka vajon egy békülés eredménye-e, Markos a következőket mondta: - Nem vesztünk össze és nem is békültünk ki. Azért hagytuk abba, mert nem volt mit tovább folytatni. Nagyon jó barátok vagyunk, mindig is jóban voltunk.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 26. 09:28, szerda | Belföld

Valószínűleg már Magyarországon van a koronavírus - VIDEÓVAL

A koronavírus valószínűleg már Magyarországon van. Továbbra is indokolt az óvatosság, miközben el kell kerülni a pánikot – mondta Rusvai Miklós virológus, az Állatorvostudományi Egyetem oktatója szerda reggel az M1-en.

2020. Február 26. 09:20, szerda | Belföld

Ügyeleti központot indított a koronavírus miatt az operatív törzs

Ügyeleti központot működtet a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs – közölte a Belügyminisztérium szerdán az MTI-vel.

2020. Február 26. 08:49, szerda | Belföld

Újabb internetes átverés szedi áldozatait

Az elmúlt fél évben új internetes átverés szedi áldozatait, amely elsősorban a hazai online szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásokat célozza meg. Az átverést a legtöbb szakember "túlfizetéses" átverésnek nevezi.

2020. Február 26. 07:22, szerda | Belföld

Elkezdi a Szöulból érkező utasok szűrését a Budapest Airport

A koronavírus-fertőzés terjedése miatt a Budapest Airport szerdától elkezdi a Szöulból érkező utasok testhőmérsékletének mérését.