Városlista
2024. május 26, vasárnap - Fülöp

Hírek

2012. Március 06. 07:23, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Whitney Houstonnal csalta a feleségét Jacko bátyja

Whitney Houstonnal csalta a feleségét Jacko bátyja

A nyolcvanas évek közepén viszonyt folytatott egymással Whitney Houston és Michael Jackson bátyja, Jermaine. A kapcsolatnak azért lett vége, mert a férfi nem akarta otthagyni a feleségét.

Egyik ismerőse szerint Jermaine Jackson a nyolcvanas évek közepén titokban Whitney Houstonnal randevúzott. Michael Jackson bátyja azt már az önéletrajzában is beismerte, hogy közel álltak egymáshoz a három hete elhunyt énekesnővel, de a bennfentes szerint korántsem vallott be mindent. "Úgy állította be a dolgot, hogy csak flörtöltek, és aztán mindketten visszakoztak. Valójában viszont szeretők voltak - mondta el az ismerős. - Jermaine gyakran belopózott Whitney szállodai szobáiba, és sokszor maradtak együtt késő éjszakáig a stúdióban is."

A kapcsolatnak végül azért lett vége, mert Jermaine Jackson nem volt hajlandó otthagyni a feleségét, Hazel Gordyt. "Whitney nagyon dühös volt emiatt - árulta el az ismerős. - A Saving All My Love for You című klipje pontosan erről szól. De sosem rabolta volna el egy másik nő férjét. Egyszerűen csak úgy esett, hogy pont egy nős férfiba szeretett bele."

A házasság pár évvel később, 1988-ban végül felbomlott, de a két híresség kapcsolata ezután sem folytatódott. Jermaine Jackson viszont közeli barátja maradt a Houston családnak, és az énekesnő halála is nagyon megviselte. "A temetésre nem ment el, de Whitney rokonaival nagyon jóban van - mondta el a barát. - Tudja, hogy tudják a titkot."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:08, szombat | Bulvár

Tökmag sorbet lett az év fagylaltja

Idén a balatonfüredi Kis Bergmann Cukrászda Tökmag sorbet pirosbogyós gyümölcsökkel elnevezésű alkotása lett az év fagylaltja - közölte a Magyar Cukrász Ipartestület pénteken az MTI-vel.

2024. Május 24. 13:18, péntek | Bulvár

Elpusztult a világ leghíresebb mémkutyája, Kaboszu

Tizennyolc éves korában elpusztult Kaboszu, az a siba inu fajtájú kutya, aki a népszerű doge-mémet és a hasonló nevű kriptovalutát is inspirálta - jelentette a Sky News hírportál pénteken.

2024. Május 23. 15:24, csütörtök | Bulvár

A világ biztosítói 6200 milliárd eurós díjbevételt értek el tavaly

A világ biztosítói 6200 milliárd eurós díjbevételt értek el tavaly, ami az elmúlt három év alatt 21,5 százalékos növekedés - közölte az Allianz biztosító legfrissebb globális jelentése az MTI-vel csütörtökön.

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.